November 27, 2011

Mereka Yang Berpengaruh Dalam Hidup!

Assalammualaikum... Selamat tengahari..

Hari nie MAAL HIJRAH. alhamdulillah kita telah masuk ke tahun baru bagi kalendar islam.. Syukur... N lagi best cuti sampai hari isnin nie. hehehehe.. Memang terbaik.. But for me, sama jer.. Tak der beza.. 

Dalam hidup korang saper orang yang paling mempengaruhi hidup korang.. Kalau di dunia the most influential people is:


Ini contoh je yer.. Ini from majalah TIME.. Ade ker salah sorang dari mereka ni yang mempengaruhi hidup korang?? Kalau maz memang tak lah. 

Maz jadikan Nabi Muhammad sebagai most influential people dalam hidup maz.. seterusnya parents. Merekalah yang banyak mempengaruhi hidup maz.. Kalau pemimpin, Dr. Mahathir Mohammad bekas pemimpin yang berpengaruh dan paling disegani. Bagi maz tanpa dia, nama Malaysia mesti tidak semegah sekarang. 

Owh.. hampir merasai entry ni bersifat serius.. errr.. Korang rase?? Hehehehee..

Yang penting maz nak tau, SIAPA ORANG YANG PALING BERPENGARUH DALAM HIDUP KORANG???? 

Itu jerlah yer.. Ni pun nasib baik dapat online. Hik3. Bubyeeeee!!!

6 comments:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

moga2 kita mampu utk mengikut segala suruhan Nabi Muhammad kita..

Bwalking n follos here...
to my blog - Acapsuur (>,<)

Aishah Zin said...

bestnyeee.bila la dpt tgk.huhuhu

Nurul Mazni Sawal said...

@Aishah Zin: errrr.. tengok ape yer??

Nurul Mazni Sawal said...

@asyrafNAKjadiLEBIHbaik:insya allah.. okeyh~

Paris Lipton said...

samalah dgn pilihan maz tu...hehe
googleplus tu kan dgr rumors dorg nak mansuhkan follower widget. xpham jgk...gi try skodeng blog2 otai/teror/maju yg lain ...hee

Kamsiah said...

salam kenal utk tuan rumah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...