November 1, 2011

Inilah Padahnya Cinta.. Keyword Untuk Minggu Ini

Assalammualaikummm

owhhhh "inilah padahnya cinta"... Itulah keywords yang keluar minggu ini.. Tak tau mane datang.. Tapi banyak pulak yang carik tu.. 3 yang google pasal nie.. Wahahahaha..

Adakah maz pernah membicarakan isu cinta sebelom nie?? Konfirm kalau carik gali dijalankan, sampai kesudah tak jumpa entry tu.. Korang sendiri tau mostly entry maz berkaitan apa kan? Haaaaaa.. 

Tapi so kaylahhh.. Maz pun tak kisah sangat.. Asalkan jangan keluar keywords pelik-pelik sudahlah.. Macam before this keluar keywords "mazni uniten".. Biler mase maz study uniten?? Hahahaha.. Setakat ni terkawal lagilah keywords kat blog maz..

Owh yaaa.. Disebabkan maz guna nama sendiri baik di blog, facebook, twitter dan jugak youtube... maka pada hari konvo maz ade sorang blogger yang sempat snap gambar maz ketika atas pentas..

Blogger ni ade bagitau yang dia sama-sama konvo dengan maz kat UITM shah alam.. Tapi siyes on that day maz tak jumpe pun nama dia.. Adalah jugak mencari.. Tapi tak tau mane satu.. Mungkin terlalu bosan menunggu pastu excited dengan suara emcee yang macam bertanding satu sama lain bila sebut ijazah "KELASSSSSS PERTAMAAAAA".. Korang boleyh bayang tak diorang bertanding satu sama lain? Kelakar giler... Pastu dengan orang belakang maz yang sangat annoying. Keje asyik nak kritik orang jer. Duduk diam-diam tak boleyh agaknye. grrrr!


Ni lah gambarnya.. Nampak tak muka over excited maz?? Tau tak naper gitu?? 

Satunya, maz menjaga langkah.. Takut termakan sumpahan kata-kata sendiri sebab takut jadik sejarah jatuh atas pentas.. Pastu sibuk nak wat PEACE kat kamera.. Hik3.. Artislah katakan.. Bhahahahaha!!

Blogger yang snap ni namanya LYAA SURIANY.. huhuhu.. Ruginye tak perasan time dia atas pentas.. Kalau tak leyh snap same-same.. 

Okeyh-okeyh.. Dah merepek.. nanti maz sambung citer pasal konvo yer.. Maz nak tido nie... Esok kene mekap customer.. Bubyeee!!

4 comments:

YNA said...

congratz dear :)

yUs aNd FaRa said...

hello maz!
fara baru je skodeng2 blog maz..very nice..:)
n just nk tanya, maz ade buat x for grooming class?maybe?
sbb i'm looking for it lah dear :)
do hit me back ok..tq! :)

btw,(our blog)here : http://belogyangdikongsi.blogspot.com

Lyaa Suriany said...

hehe
buat kenang kenangan maz

::dEyb:: said...

awak dah di tag..meh jenguk blog untuk info ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...