October 15, 2011

Rainbow Pixels

Assalammualaikum semuaaa.. Alhamdulillahhhh.. Syukur sesangat.. Sebab akhirnya maz dah dapat nama sendiri yang lain dari mana-mana jurusolek guna..

Maz nak lari dari kebiasaan cam perkataan SENTUHAN, TOUCH, MAKE UP dan sebagainya yang bersangkut paut atau lebih kurang.. Lama jugak maz fikir.. Maz nak letak nama apa yer untuk watermark dan sebagai nama bisness lah kirenye kan. Akhirnya maz bertemu jugak satu nama yang menarikkk..

Disebabkan maz ni konon-konon bajet terer sangat bahasa inggeris. Yerlah.. SPM dapat A2 kot untuk subjek BAHASA INGGERIS... Maka nama business maz pun dalam bahasa inggeris jugak. Bukan bermakna maz tak hargai bahasa melayu yer.. Tapi suke hati maz lah.. Business maz kan. Tak suke nak peduli apa kata orang except benda-benda yang sepatotnya ditegor. Fullstop!

Hehehe.. Okeyh-okeyh. Ni bukan entry nak bajet emo keyh.. So, disini maz nak umumkan... Nama business maz yang baru adelahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........


RAINBOW PIXELS

Alhamdulillah.. Bertemu jugak maz dengan nama yang maz nak dan maz nanti-nantikan.. Mula-mula tadi maz ingat nak letak RAINBOW MAKE UP. Tapi apsal cam tak sedap kannn.. Maz tukar pixels.. Tapi kenapa pixels.. Hehehehee.. Maz terangkan kenapa keyh.


RAINBOW

Warna-warni dalam mekap menyebabkan maz pilih rainbow.. Setiap hasil gabungan pada warna rainbow akan menghasilkan warna-warna lain yang cantik. Maz sukekan color dan maz sukakan pelangi.. Sebab tu maz pilih rainbow.. Warna yang terhasil selepas hujan.. Indah kan?? Macam tu jugak bila maz mekap orang.. Dari cuma biasa-biasa, dia berubah jadi cantik. 

PIXELS

Pixels atau dalam bahasa melayunye PIKSEL.. yer. Terima kasih kerana translate bulat-bulat.. Hahahaha.. Pixels ni bagi maz adelah setiap details atau perincian yang harus diteliti untuk menghasilkan karya terbaik.. Tanpa pixels apalah ertinya gambar yang cantik. Kerana itu perincian ini penting untuk memuaskan hati mereka yang memilih maz sebagai jurusolek hari bahagia mereka..


Mesti korang pusing-pusing lagi kan baca penerangan maz nie? Tak perlah.. Yang penting korang dah tahu maz dah ade nama business sendiri.. Yeayyyy!!! Best!

Photobucket
Jangan lupa klik kat sini keyh.

Lepas ni mungkin maz akan update entry mekap jer [muntahlah jawabnyaaa]... Sebab maz nak penuhkan page untuk RAINBOW PIXELS..Korang boleyh klik kat bawah banner tu.. Pilih rainbow pixels keyh.. Kat situlah maz himpunkan karya maz.. Dan lepas ni mungkin maz terpaksa aktifkan another number phone untuk letak publicly kat blog.. Or maz letak email je? Mana lagi okeyh?

Itu jer.. Bubyeeee..




Dah baca jangan lupa klik nuffnang yer.. :)


2 comments:

Terbang Bersamaku said...

semoga busines semakin berkembang maju..semoga berjaya..=)

Nurul Mazni Sawal said...

@Terbang Bersamaku: amin.. insya allah.. terima kasih yer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...