October 10, 2011

The Queen Of This Night goes toooooooo

Assalammualaikummm.. Selamat petang.. Makan ape tu petang-petang nie.. Meyhlah hulur-hulur kat maz sikit.. Maz sekarang ni tengah kempunan nak makan puding roti pulak.. Tunggu mak beli bahan-bahan, then baru boleyh buat..

Owh-owh.. Maz sebenarnye cuma nak bagitau.. Semalam maz mekap 3 orang talent.. Dua orang talent tu untuk pergi photoshoot dan sorang lagi sebab ade dinner.. Tapi maz bukan nak citer pasal photoshoot tu.. Maz nak citer pasal yang dinner tu.. Haaaa.. Nak tau ke? Meyh baca..

Beberapa hari sebelom semalam [ahad, 9/10/2011], sorang talent nie carik maz tanya-tanya pasal mekap untuk dinner.. Dia cakap hari ahad dia ade dinner.. Tema glamor n glitter.. Maz cakap tak der masalah.. Datanglah mekap rumah.. Maz boleyh bagi harga murah sikit..

Malam tu jugak menggagau carik bahan rujukan.. Glamor.. Glitter.. Yesss! Akhirnye dapat idea.. Sehari sebelom talent tu mesej dan cakap nak bulu mata ade diamond2.. Gituwwww.. Kelas ko jahhh! Tapi maz tak der bulu mata cam tu.. Nak pergi kedai semata-mata nak beli cam tak sempat.. So, maz create sendiri.. Kebetulan diamond kat tudung tu memang ade..

Meyhlah maz tunjuk gambar dulu.. rase cam panjang pulak citer nie..


Itulah bulu mata buatan maz sendiri.. Cuma diamond tu jer yang maz tambah.. Mesti korang fikir eyeshadow tu warna ungu kan?? Sebenarnye warna yang nampak macam ungu tu adelah warna merah.. Bila campur dengan hitam, tetiba tingggg!! Jadi ungu... magik tak?? Hahahahaha.. Itulah combination color namanye.. P try cepat.

Talent ni bernama su.. Asyik dari tadi talent-talent.. Nama dia Suhana..  Su kata kat maz dia tak mo lebih-lebih atau tebal sangat.. So maz ikut je permintaan dia.. Tapi terlepas gak cakap "ner tau lebih-lebih sikit dapat jadi Queen of the Night ker"...... Su juz senyum jer..

Dan tadi dia komen n beritahu, dia dapat jadi Queen pada malam dinner kolej dia.. Wahhhh!! Masin mulut i.. Thehehehehe.. Rezeki.. Baju dia pun lawa.. Memang curlasssss lah! 

Itu jer.. meleret-leret panjang dah nie.. Sorilah tak bagi warning.. Tapi per salahnye spend masa tu sikit baca entry panjang-panjang kan?? Bukan panjang mana pun.. Satu mukasurat jerrrr.. Bubyeeeee!!







Jangan lupa klik nuffnang kat bawah header.. nak g london weight management lak.


P/s: Kalau nak tau harga for dinner dan event-event lain, bolehlah tengok kat sidebar.. Nanti komen2 yer..

12 comments:

Lelaki Ini said...

alalala..
cumel sgt2!

Cik Bambam said...

cantikkk..!!! :P

mOoN said...

mables sungguh makeup tu... lawa... teringin nak makeup diri sendiri cam tu tapi x penah nak jadi...huhuhu..

whitecappuccino said...

cantiknya maz make up dia..

Nurul Mazni said...

@Lelaki Ini: hehehe.. talent tu comel tuhhh.. amboii2..

Nurul Mazni said...

@Cik Bambam: tenkiu cik bambam.. :)

Nurul Mazni said...

@mOoN: kenapa pulak?? simple jer mekap cm nie yunk.. cuma tang bulu mata tu jer ade diamond2.. klu dinner ssuailah mekap gini.

Nurul Mazni said...

@whitecappuccino: tengs sis..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

pergh..cam puteri arab =)

Nurul Mazni said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid: hehehe..tu yang menang queen of the nite tu.. hik3

Sunah Sakura said...

wahhh~ tak berat ke bulu mata bila ade diamond tu? huhuhu...kalo akak da terkebil2 da ni..hahaha

Nurul Mazni said...

@Sunah Sakura: tak taulah kak sunah.. yang memakainye lah kene tanye.. hehehe..dia kate ok jer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...