October 22, 2011

Blue&Green Sensation, Make up Tutorial

Assalammualaikum...

Firstly sori sebab video ni dah publish semalam kat youtube.. Tapi maz tak sempat nak up entry kat blog sebab mengantok yang teramat sangat. 

So, sementara nak tunggu kawan maz datang nie sebab kejap lagi maz nak teman dia pergi beli Ipad [pallet eyeshadow].. Mesti korang pelik kan kenapa dia panggil Ipad.. Ni semua sebab first time maz keluarkan pallet eyeshadow maz yang luar dia warna emas[nanti tengok dalam video], terus photographer sorang ni cakap "Eyh! Ipadlahhhhhh".... Tu yang melekat tu. 

Okeyh-okeyh.. Maz tak mo citer panjang lebar. Sebelum tu maz letak gambar dululah.. Macam biasa. Lepas tu baru letak link video.. Jommmm!!!








Dua gambar kat bawah ni bila maz terlalu bosan, maka menconteng muka sendiri.. Hik..hik.. hik..






Semua pic maz tak edit satu habuk pun.. Cuma letak watermark jer.. Kat bawah ni link video.. Tonton kat sini jer..





List barang-barang 

Face: 
-naturactor code 152
-pixy natural beige
-blusher random brand

Eyes:
- Manly pink base
- Romantic color, blue-turquoise-lime green-highlight
-black eyeliner pencil, maybelline
-hyper sharp liner maybelline
- mascara silky girl lash prism code 01 blackest black
-pa dolly love eyelash, natural 

Lips: 
01 caramel delight silky girl moisture rich

Okey.. Bubyeee.. Selamat mencuba yer.. Muaaaaahhhh!







Dah bace janganlah lupa klik nuffnang...


2 comments:

fyna said...

maz comel

Lyaa Suriany said...

hye maz.
nk mnx kebenaran guna gmbr untk review kt blog. boleh x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...