January 6, 2012

Gadis-Gadis Comel, Jom Join Ni!!!

Assalammualaikum semuaaaa...

Meyh tengok nie dulu!


Nampak tak yang comel-comel kat sidebar tepi tu?? Yang ade tulisan warna pink "about that girl" tu.. 

Okeyh~ Kat situ maz letakkan exchange banner untuk blogger yang ada banner dan nak exchange dengan maz.. So, maz nak bukak peluang ni untuk gadis-gadis di luar sana exchange banner dengan maz.. 

Caranya mudah jer.. Tinggalkan link blog korang kat bawah nie.. Maz akan check kalau blog korang ade banner.. Make sure yang ada banner blog jer okeyh? Advertisement ini tidak berbayar. Hanya terbuka kepada 10 blogger yang pertama sahaja.. 

Maz akan  jadikan entry ini sticky entry selama 3 hari beserta link-link blog yang maz tempek exchange banner mereka.. Untuk tu korang juga perlu copy code banner maz.. So fair and square keyh.

Sticky entry ni bermula pada pukul 6.30 petang, 6 januari 2012 
dan berakhir pada 6.30 petang, 9 januari 2012..

So apa lagi para gadis.. Ambik peluang ni keyh~ Free advertisement dan akan berada di scroll box tersebut selama SEBULAN!! 

Cepat join yer.. Kalau terlambat gigit jari.. tak payah buat entry pun.. Tinggal komen dan link blog jer :)

Meyh klik SINI dan juga SINI sebagai tanda sokongan!!

12 comments:

Miss Amateur Cook said...

alaa sayangnya banner..hehe..

Amyra Azhar said...

waa, syg nya myra tkder banner nk exchange :( heeee :)

mate saya bulat said...

jom tukar banner dengan MSB ^^ (:

Nurul Mazni Sawal said...

@Miss Amateur Cook: kene ade banner baru boleh tau yunk..

Nurul Mazni Sawal said...

@Amyra Azhar: so kay.. nanti myra buat banner yer..

Nurul Mazni Sawal said...

@mate saya bulat: oke dear.. dah cukup 10 baru sy kumpul.. tenkiuuu :)

MaiRa QuEeN said...

http://www.mairaqueen.com/

nak boleh??

Nurul Mazni Sawal said...

@MaiRa QuEeN: of coz boleh dear.. :)

cik bihah said...

bihah dah lama letak banner maz kat
www.kznabihah.com

lupe bgtau ;)

Nurul Mazni Sawal said...

@cik bihah: hahahha.. lama dah perasan.. tak per.. nanti maz letak kat exchange banner tu.. tenkiuuuu dear.

eyza ♥ said...

salam , eyza takde banner pon :(

tis link blog http://planner4mylife.blogspot.com/

Nurul Mazni Sawal said...

@eyza ♥: wassalam.. alah.. sayanglah cm tu.. jom buat banner.. tekan kat banner yang first2 kat exhance banner tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...