August 12, 2011

KFC & CADBURY BLACK FOREST= Yummy!!!!

Assalammualaikum..... Bestnye hari nie.. Dapat jugak berita gembira tu... Nak tahu apa??

Maz berjaya dapat job mekap pengantin untuk tarikh 16 & 17 september 2011 nanti. Seronoknyaaaaa!!!!! Tapi sekarang maz tengah kalut cari kereta sewa yang murah. Kalaulah ade driver yang nak tolong bawa sekali pun best jugak nie.. Sebab maz siyes memang takut nak drive area Kuala Lumpur nie. Yerlah. Tak pernah try kan. Tapi orang kata, kalau kite tak give it a try, kite tak tau....

Sambil-sambil taip entry nie, maz cari-cari kereta sewa area seri kembangan. Dan sambil-sambil tu jugak maz nak update pasal apa yang maz makan berbuka tadi. Seronok adik-adik maz hari nie. Makan pun macam dah lama tak jumpa makanan. Laparkan.. Kesiannya maz tengok adik-adik maz yang macam kebuluran seminggu tak makan. Hahahahahaha

Sebelum tunjuk gambar juadah berbuka. Meyh sini tengok apa yang maz beli petang tadi. Konfirm korang tak terliur dah. Tapi maz dah post gambar ni kat facebook sebelum waktu berbuka tadi. Memang panas punggung dan terliur lah air liur mereka-mereka yang kelaparan sementara menanti waktu berbuka tu. Nak tau apa??? Meyh tengok meyhhhhh






















Tak silap maz coklat ni dah berjaya dihabiskan dah. Fevret maz nie. CADBURY BLACK FOREST!! Memang terbaik in the world lah.

Lepas tu waktu berbuka pulak, maz dengan family makan nie..... Siyes macam dah lama pulak tak jumpe [maksud maz makan] bende nie.. Expecially adik-adik mazlah... Tengok sendirilah..







Lapar???? Maz rase tak kot. Sebab korang dah kenyang.... Ayam ni pun tinggal dua ketul jer. Sebab maz terlupa nak snap time ayam banyak lagi campur dengan nasi, sup, kentang putar n coslow.. Yummy!!!!


Oklah.. sampai sini jer. Lapar tak??? Hehehehehehehe

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

saya terliur =.=" lama sgt x mkn kfc..bajet hot lah pi makn benda len,x mau kfc haha maz ska coklat ke? leh geng lah kita haha

Nurul Mazni said...

zoey zau yah: hahahahhaa.. bajet makan ape tu? tgi friday?? kfc sangat2 lah sedap.. kalau lapar! yup... suke giler~ tapi terlupa nk beli coklat ag.. sib baik ade biskut chipsmore.. Jadilah ganti coklat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...