April 9, 2011

Segment Pinky Momma: Weekend yg bosan! x reti reti nak jengah?

WAHHHHHH....!! Semakin ramai blogger yang buat segmen blog review nie. Bagus-bagus. Blogger-blogger macam saya ni lah tukang joinnya. Sebab ape? Sebab nak naikkan rating blog. Ceyh! Tak derlah~ Sajer-sajer nak support sis pinky nie. Hehehehe.

Tak mo cakap panjang, meyh kita teros tempek header blog sis pinky seperti permintaan hati beliau kalau nak join segment nie.


Macam biasa.. Kalau nak join, cuma tekan kat gambar jer. Hehehehehe

Sis pinky jugak mintak bercerita kenapa petang saya bosan. [kalau korang, citer pasal petang koranglah. Jangan copy paste ayat saya pulak! Hahahahaha]

"Petang-petang cm ni memang bosan. Lagi-lagi kalau tak der kawan nak ajak sembang. Blog pun dah update. Bila dah update terus tak tau nak update ape lagi. Memang siyes bosanlah. Nak keluar, kang jap lagi, beribu duit yang kuar sekali. So better duk rumah layan kebosanan dari keluar habiskan duit."

Sekiaaannnnnnnnn.......

Kalau nak join, kena cepat. Sebab sis pinky kata segment ni tutup malam esok, kul 8 MALAM! 


Penulis Malas Yang Penuh Cinta dan Cita-Cita itu SAYAAAA.....!!

p/s: Nak buat segment gak lah.. Tapi ada tak yang nak join?? Wahhh3!!!

6 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

darling..sis datang ;)
betul2..kalau keluar..fulus pn keluar huhu..

tunggu my review for U ya ;)
mlm ni layan AF lar dik hehe

Nurul Mazni said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥: hehehe.. tahu tak per sis. tu yang malas nak keluar tu. duk umah ag baik..
okey sis. no biggie.. sy pun nak layan AF malam nie.. Jom kite undi ERUL! hehehehe

Liza @ Adzriel AB said...

buat je..yg simple la. lepas tu roger akak..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

entry utk kamu gorjez ;)

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/tuto-make-up-ala-korean.html

x mo buhsan2 k..chill~

Nurul Mazni said...

Liza @ Adzriel AB: apa yang simple tu kak?? saya dah lupa dah.. hehehe..

Nurul Mazni said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥: thanks sis pinky.. love u!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...