March 1, 2011

SAPER NAK TAHU CITER NI CEPAT KLIK

>ASSALAMMUALAIKUM buat blogger beragama Islam dan salam sejahtera wat blogger bukan Islam<

Hari ni saya nak cuba untuk berhenti online pada pukul 11 malam dan masuk tidur pada pukul 11.30 malam. Agak-agak berhasil tak idea tersebut sebab sejak dua-tiga menjak ni asyik tidur pukul 12 ke atas jer. Payah sebab nanti kalau bangun pagi macam orang tak betol campur dah macam orang miong dah~

Cukup setakat itu mukadimah pukul 10 ni. Kalau korang nak komen, persilakan scroll sampai kebawah dan tekan butang POST A COMMENT yer.. Miahahahaha~~


Seperti yang korang dapat baca pada shoutbox yang telah dihantar oleh adik SITINURULAINI [Maaf, tak sempat balaz kunjungan kamu adik!], beliau telah bertanyakan tentang lagu di blog saya. Sedangkan lagu itu sudah diremove dan diganti dengan lagu baru.

Tanpa membuang masa dan peluh mahupun tenaga menaip entry panjang-panjang, saya rungkaikan kekusutan yang melanda anda-anda semua yang keterujaan ingin tahu apakah tajuk lagu tersebut...

























-------> opppp!! Stop scroll!!


ADA BAND- SURGA CINTA


Jadi dengan perungkaian [bahasa ape nie] tajuk lagu tersebot, maka terungkailah jua segala-galanya.. Erk!! Korang boleh cari lagu ni untuk masukkan dalam HANDPHONE kat 4SHARED, atau pun kalau rasa nak sama-sama karaoke dengan lagu [sebab sekali dengar memang korang payah nak paham lirik lagunye] nie bolehlah tengok YOUTUBE yer. Jangan malas-malas. Rajinkan jari jemari runcing anda untuk menekan LINK

Itu ajelah kot. Selamat malam semua dan jangan tidur lambat-lambat. Jaga kesihatan korang dan paling penting sekali, jaga makan. Jangan makan malam keyh. Saya tak per! Ahakz!



P/s: Saya nak aktif blog balik. Dah lama sangat saya biarkan blog ni macam sarang tebuan. Bersarang tapi tak  ada hasil. [sarang tebuan ade bagi hasil ker?] Purggghhh!! Dah buang semua semak samun, dah cantikkan blog, tinggal nak renovate sikit lagi. Harap kehadiran saya sebagai blogger picisan diterima.. Amin~~

7 comments:

zOeY zAu YaH said...

okes dah hbs update kan? pi tido pat hahahahha

Nurul Mazni said...

@zoey: ish3.. cik zoey nie.. Kul 11 lah baru nak tido.. hehehe~~

Siti Nurul Aini said...

kak maz, sorry buat kak maz tdo lmbat post entry nie .. apa-apa pon . thank sangat2 :) .. buat ssah2 akak je .. really appreaciate :)

Nurul Mazni said...

@siti Nurul Aini: erk!! adik~ jangan terase hati.. bukan sebab tu lah yunk. ramai dah yg tanye pasal lagu tu.. tapi baru ni sempat buat entry pasal tu.. bukan sebb tu sis tido lambat. jgn risau. n welkem~

Siti Nurul Aini said...

hehehehe .. lega sikit .. :D

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg melawat..
eh kamu suka make up eh?
at my side bar byk tuto pasal make up..jom syg jengah..
stay tune..more make up & beauty tips wif pinky momma!

eppy blogging!

Nurul Mazni said...

@siti nurul aini: rilex2 keyh dik.. hehehe

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥: okeyh pinky momma.. will come to ur blog now~ hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...