March 2, 2011

Saya Tukar Pemenang lah. Habis Citer

Assalammualaikum.. Seperti yang korang boleh baca kat tajuk tu kan, sudah jelas lagi bersuluh terang dah, siap pakai spotlight lagi nie haaaa......

Saya dah pun post hadiah para pemenang tengahari tadi. Insya Allah esok atau minggu depan hadiah tersebut akan tiba di depan rumah anda. NANTIKANNYA~~~~

Tapi dalam banyak-banyak benda, ada satu jer tak puas hati. Bukan saya tak berusaha beritahu dia yer. Dan entry ini juga bukan dibuat untuk mengutuk dia. Saya cuma merasa kurang puas hati sebab ikutkan dah lama saya beritahu dia menang pertandingan yang saya buat, tapi sampai sekarang.... Dia tak add pun facebook saya. Atau adakah perlu saya yang mengadd facebooknya?? BEGITU SEKALIKAH??? So, saper yang menang sekarang, DIA ATAU SAYA?????

Untuk jadikan cerita, saya memberi si dia masa sehingga 7HARIBULAN MAC untuk add facebook saya dan beri details-details yang saya perlukan supaya penghantaran hadiah dapat berjalan lancar.

Sehingga itu, CAU CIN CAU.. Kalau tak nak hadiah, SAYA TUKAR PEMENANGLAH, HABIS CITER....
Sekiaaannnnnnnnnnnnnnnnn..........

P/s: Saper makan cili dia terasa pedas. Tak perlu beritahu nama saper, kalau dia rase dia dah menang hadiah, saya pun dah kontact dia bagai, tapi dia tak nak, nak buat ape kan.. Baik saya tukar pemenang jer.. Miahahahaha~~ [evil laugh].. Amaran: Tak perlu buat entry untuk kutuk saya selaku penganjur kontest. Saya ada HAK untuk bersuara kalau pemenang tak mahukan HADIAHnya...

8 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kak pinky folo kamu dear..
nnt kite tkr2 idea pasal make up ye yang..nice knowing u..

eppy blogging sweetie =)

Cik Eliza said...

buat contest lagikkk,,,

mahu join...

hehehehe !

:D

p/s : bagi sy je hadiah tu, ;p

Nurul Mazni said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥: thx sis~~ okeyh jugak. sy pun baru nak start wat tutorial.. dah lame tak wat tutorial nie.. okeyh jer sis.. kite sama2 tukar idea keyh~ sis blajar sndiri or blajar dengan org??

Cik Azizah said...

hui sis...garangnya..hehehe ape la...hadiah pon xnak...bek bagi jijah jer...hikhik..

hapy blogging k..

Nurul Mazni said...

@ cik eliza: tunggulah dear.. Tnggu rezeki mencurah2 dlu yer.. akan buat kontest lagi. insya allah~ hehehe..

Nurul Mazni said...

cik azizah: tulah.. baik bagi jijah jer kan?? hehehe~~ tak per2.. kite tunggu dia smpai 7hb tu. klu tak, tukar jerlah. habis citer~ ngee

zOeY zAu YaH said...

sape lah yg x mau hadiah tu haha...

Nurul Mazni said...

@zoey: adelah.. saperlah tu kan. aish~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...