March 5, 2011

Awesome Bloggerkah Saya ni??

Assalammulaikum.. Selamat malam.

Walaupun malam tetap juga nak update entry. Cuma untuk kali ni ianya jadi quick entry lah yer. Sebab terlampau seronok agaknye~ Alololo.....

Okeyh...okeyh. Tak mo cerita banyak-banyak. Wat habis tenaga jer menaip kan sebab dah letih gila - gila dah ni. Hari ni keje menaip jer dari pagi bawak ke malam. Huhuhu.. *Nasib baik belajar keyboarding. Zero typo! [berlagak pulak kau!]


Pertama sekali, meyh sini tengok header sister yang comel lote nie kan. Pastu korang akan faham kenapa hari ni terlampau seronok sangat.. walaupun tak derlah nak berapa seronok pun.




Blogger ini telah mengupdate AWESOME BLOGGER list yang terdapat di sidebarnya. Pada mulanye tengok ada 5 jer list nie. Tak der pun nama saya. Sebab bongok sangat malam-malam nie kan. Mata nak kasi lelap jer. Tapi pastu ternampak perkataan 'SHOW ALL'.. Ape ag.. Dengan rakusnya tangan terus menekan dan dengan nafsu meluap-luap cari nama blog sendiri sampai jumpa...

Mula-mula jumpa yang ni dulu:


Dalam hati kata "Alah... itu BRO BEN ASHAARI' punya.."

Scroll lagi sampai bawah.. Jumpa yang ni pulak:


Pinky Momma yang comel, gojes dan boom, kebabom!!! Hehehehee

Akhirnya, pengsrollan saya berjaya jugak bila nama blog yang COMEL ini tiba-tiba memunculkan diri. Sila tengok bawah, mata kasi besar sikit.


Nampak?? Nampaklah kan sebab korang pun bukannya rabun jauh.. Opssss!! Gurau sahaja jangan terase yer~ 

"Senangnye dalam hati..." Aishhhh!!! Tiba-tiba mahu nyanyi lagu pulak kan. Doalah jangan hujan di malam ini yer dengan suara sumbang mambang saya tapi masih kalau jadi recoding artis boleyh laku punya!! [PERASAN!!]

Okelah. Itu jer kot. Walaupun saya agak pemalas kadang-kadang, tapi saya tetap rajin bila tengok JUMLAH FOLLOWER YANG MAKIN BERTAMBAH dan BILA TENGOK LINK DI SHOUTBOX. Jadi, sila tinggalkan link anda di shoutbox. Walau selambat mana saya datang di blog korang, saya tetap akan pastikan saya datang dan paling tidak tunjuk muka di blog korang. Pastikan kalau tak tuntut 50 posen dari AISYAH 5O POSEN. Ngeeee~ Jangan marah!!

Harapnye saya tidak menjadi lupa daratan dengan mereka-mereka yang telah membantu menaikkan nama saya blog saya. Terima kasih pada semua yang menyokong!!

P/s: Owh, saya dah post tau hadiah-hadiah kat pemenang yang dah contact saya. Nampaknya pemenang yg sorang tu memang tak mahu hadiah dialah. Jadi agak-agaknye saperlah yang akan ganti tempat dia?? Hurmmmmmmmmmm~~~ Korang, korang?? Tunggu 7hb keyh!

7 comments:

Cik Azizah said...

ok...cik nur azizah pon ade di situ ya 1 jam yg lepas...hehehe

baca entry jijah ya

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/03/info-mengenai-susah-tidurinsomnia.html

Nurul Mazni said...

Baik cik jijah.. Menurut perintah.. hehehe~~

nurayunni said...

sy sgt2 jelez..nak jgkkk....waaaa...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

owh nama ku ada d sini..hiks
kamu juga da boom kebabom sayang =)

eppy weekend ya!

Nurul Mazni said...

@ nurayunni: kalau nak, kenelah join bloglist Khumaera Ismail nie.. tunggu kalau dia buat lagi tau.. n kene rajin update gak. klu tak, tak dptlah ade dlm list.. hehehe

Nurul Mazni said...

@ ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥: hehehe.. yerlah sis~ nama kamu ade disitu tau.. eppy weekend for u too!! hehehe

janna sapei said...

ye.blog anda awesome.comel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...