July 15, 2010

Sushi In My Dream

Salam semua bloggers2 tersayang!!!
Lama giler ni firsya tak update...
Urm....agak lama lah~ Kalau dulu time cuti each day mesti ada entry baru kan..
Tapi skang ni nak post satu entry sehari pun tak sempat..
Guys, firsya skang dah naik semester baru..
So, sangat-sangat buzy plus ni kira last sem for firsya before sambung untuk latihan industri next semester..
Awal-awal sem lagi firsya dah rasa debar lain macam expecially biler masuk kelas akaun..
"Im so scared that i can't pass this paper!!!"


Itulah yang dok main2 dalam kepala firsya nie..
Tapi firsya mau tolak tepi dlu kerisauan tu...
Hari ni firsya got two class only.. One in the morning, early 9am and the last one is late in evening, 5.30pm-7.30pm...
Gilakkkk!!!!
Kalau kelas malam lagi firsya tak mo!!
Nasib baik gak lecturer for dat subject was beautiful, very humor, and know how to impress us and make us not sleepy in her class..
Siyes nie!! Dialah bagi firsya lecturer paling sempoi pernah jumpe...
Paling tak leyh lupa semalam lah, when she want to tell us the situation of the cases happen in malaysia..
Sempat lagi dia kata "bagilah aku berlakon dulu the situation" because dat time kitaorang semua dah bantai gelak tengok gelagat dia...
Madam!! I like ur style lah~~~
Kelas dia paling last sekali coz she only part time at my college.. Sebab tulah lambat giler...
Mau kata apa lagi kan?? Terima jerlah.


Then after habis kelas pagi dalam kul 10 a.m gitu, firsya dengan perut kosongnye[puasa ganti-time ni baru sibuk nak ganti!! Huhuhu] balik ke bilik dan terus menidurkan diri sampailah pukul 1 lebih di tengahari..
Tiba-tiba terdengar my classmate aka my rumate kata, "kelas kul 2pm batal.. miss tak der"!!


Yahoooo!!! Sambung tido balik sampailah pukul 2.45pm, solat n on9 kejap~
Actually mukadimah panjang2 ni sebenarnye nak cerita pasal firsya ada mimpi sumthing time tido tu..
Firsya mimpi makan SUSHI sampai lebam!!
Sampai skang terbayang-bayang rasa sushi tu...
"Owh!! I want sushi so badly rite now!!!"
Dan dalam mimpi tu firsya kongsi makan sushi dengan rumate firsya...


Nielah gambar2 sushi yg firsya nak:


* nak yg ada ikan salmon tu!!

* Wah~semua pun nampak sedap!!

*kalau ada tuna lagi sedap n lagi tak berhenti makan..

Guys..................... Biler nak dapat makan ni??
Ada sesiapa nak belanja firsya tak???
Pliz3!!! Perut ni dah lama ngidam sushi kat Sushi King dengan ramennye skali...
Ngaaaaa~~~~
Nanti balik ni nak pau mak lah.. Hehehehehe
Oke..Daaaaaa~~~

6 comments:

nabilah_2908 said...

err...sy tk boleh nk terima sushi ni..huhuhu...

jom ke APA KATA HATI pulak,
KERJA & BLOGGING

FiRsYa MeLisSa said...

knapa pulak tak bleyh??
sedap tau~
sama jer macam makan nasi..

pw3nCeSs appLe said...
This comment has been removed by the author.
pw3nCeSs appLe said...

heyyy3!! ape nieyyy ??
sushi is my favouriteeeeee...
mne bley cilok nieyy..sebok je nk mimpi2 sushi sye pulak..hehehe

next time kte bantai sushi sme2 okay ;)

p/s: i like ur new layout wif new batch..cumellll ;D
sejak bile ntah ske bunny2 niey sume ;p

MaRLiNa_AsMaRa said...

SUSHI!!

suker2~~

Laen x mmpi kte mkn sushi brsama~

hek3! :D

FiRsYa MeLisSa said...

alya: u love sushi too???
baru tau~okey2..set jer dear...nanti kita g mkn sushi sma2..
dun noe lah..so suddenly suke bunny pulak..hehehe

marlina: tulah...mar rajin2 lah jumpe mazni, sure pasni mmpi mkn sushi dengan mar pulak..hehehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...