July 13, 2010

Korang Syg Blog Korang???

Oke..Sori sangat~ 
Tajuk blog tak der kaitan pun dengan entry..
Tapi actually firsya nk korang take note sketlah benda nie..
Tak salah kot klu belanjakan sikit duit korang utk blog kesayangan korang kan???


Firsya nk umum kat sini~~~~~~
Yeay3!!!
Akhirnye watermark yang firsya mintak kat Kak Whitemomy buatkan dah pun SIAP!!
Memang puas hati~
Korang leyh order yg ready made or korang leyh gak mintak ikut apa yg korang suke.
Harga?? Sangat affordable.. Design chumel jer~
Firsya suke lorh~
Korang nak tengok ker???
Bleyh jer..Tapi korang tak leyh tekan right click..Coz firsya dah disable..
Sory!!
Taraaaaaa!!!
So ini akan jadi watermark rasmi untuk blog firsya!!
Yuhuuuu~Heppy.. Chumel kan bunny nie??
Inilah yg firsya mintak kat Kak Whiteymommy...
Okelah..Firsya got to go..
Petang ni ada kuiz akaun...
Nak study..daaaa!!!

5 comments:

nabilah_2908 said...

yupp..comel jer watermark tu... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AHAD YANG LEPAS

FiRsYa MeLisSa said...

nabilah: kan..mmg chumel pun~

syieda :) said...

eyt! comeyy nyee ;)

Shiela Latif said...

eiii...comelnyer watermark tue....geram sis tengok...sweet :)

FiRsYa MeLisSa said...

syiedah n shiela latiff: mmg chumel pun kan??firsya pun geram tengok..
thx to kak whiteymommy..nanti leyh ar order kat dia~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...