July 7, 2010

Sila Perkenalkan Diri Anda...

SALAM n SELAMAT SEJAHTERA semua!!!!!!!
Selamat pagi!!!
Wah..firsya mengonlinekan diri di pagi hari..
Sangat susah untuk lihat perkara ni sebenarnye..
Tapi disebabkan kelas dah start, maka tidor sampai tengahari tu terpaksa dilupakan..
Alah..bukan lama pun~
Pejam celik, pejam celik tiba2 dah final..
Haaaa...Time tu menggelabah ayam lah.. Hambik ko!!


Wokay....!! Semalam dah berjaya buat meeting unit... 
But bukan firsya yang conduct...
Firsya cuma diberi tugas sebagai ketua blok sahaja.. 
Dan firsya dah letak jawatan sebagai bendahari unit n jawatan tu diberi pada junior..
Apa beza ketua blok dengan ketua unit???
Saper dapat bagi jawapan, ada hadiah untuk dia!!!
Huhuhu.. Tak perlah. Biar firsya jer yang jawab. Senang n mudah.[alasan lagi]
Sebenarnye ketua unit cuma uruskan unit yang dia duduk. Tapi ketua blok, kena uruskan semua unit2 yang ada kat blok. Macam penat kan?? Korang rasa???


Today actually curi2 masa nak buat post nie~
Firsya nak kenalkan kawan2 firsya...
Housemate merangkap roomates n pernah gak menjadi classmate~
Hahahaha... Kitaorang mostly satu course.. Tu yang pernah sama kelas.
Diorang sangat sempoi, sangat giler2.... 
Sangat tak betul.. Sepanjang lima semester bersama, datz it lebih kurang 2 tahun gitu... Macam2 yang dah kitaorang belajar..
Apa2 pun kita tengok gambar2 si cantik manis ni dlu yer~
Hak3...[terlebih puji sudah]


*Nama[dalam ic]: NURSYAZNI BINTI ZAINOL RASHID
*Merangkap penolong ketua unit, roomates firsya
*Sweet, kind hearted, sumbek[hambik ko!!]hehehehe
*Taking office management, sem 5

*Nama[dalam ic]: NABIHAH MOHTAR 
*Roomates n also classmate firsya
*Muke sangat2 macam anak cina+jepun sket.
*firsya panggil dia bie or baby~
*She has a lot of clothes expecially baju kurung.
*Taking office management, sem 5

*Nama[dalam ic]: SITIE ASHYURRAH BINTI MOHAMAD SHAH
*Housemate n classmate for almost 2 sem
*Cantik n very sweet...korang nk add dia kat facebook?? Silakan lah cari :)
*Ini pun sama giler gak.. Klu dtg gilernye, semua sumbek jer semacam.Huhuhu
*Taking office management, sem 5

*Nama[dalam ic]: ZAHARATUN JANNAH BINTI SHA'RANI
*Housemate[bilik sebelah]
*Ratu buat bising kat unit..Suara dia jer bleyh sampai kat pondok pak guard coz unit kitaorng paling dekat dengan pondok pak guard tu..Hahahaha
*Taking office management, sem 5


*Nama: Bella[lupalah nama penuh dia] :P
*Housemate merangkap junior 
*Petite n sangat2 chumel..
*Dia pun sama course dengan firsya n senior2 lain cuma dia sem 3 skang.


*Nama[dalam ic]: NURUL MAZNI SAWAL
*Nama glamor: FIRSYA MELISSA[nak jugakkk!!!]
*Baik hati, suke tolong orang..[masuk lif tekan sendiri], lagi2???
*Taking office management, sem 5

Oke!!! Habis dah sesi kenalkan kawan2 firsya..
Ada lagi nie..
Tapi tadi time ambik gambar, diorang2 ni ada yang g kelas, ada yang melingkaq lagi atas katil..
So, kesimpulannye....kita akan sambung di lain entry lah.
Sila sabar menanti untuk entry akan datang.
Mau tido jap!!! 
Kul 2 karang ada kelas seyh!
Chow chin chow!!!

4 comments:

Wanie said...

xnak kenalkan wanie ke?hehe
std katne?

FiRsYa MeLisSa said...

bleyh jer kalau nk kenalkan wanie..hehehe
firsya study kat kolej unikop, gombak~

HairiAks said...

Nti kim slm dengan Bella ek..
hehhehe...
Wah2.. skrg Firsya dah jadi Super Duper Senior ek...
Pas ni raging je budak2 tu..
he3.. :)

FiRsYa MeLisSa said...

prince..keyh..t firsya tlong smpaikan..
hehee..super duper senior??
im super senior only~
super duper tu not me..hehehee
tak mainlah raging budak..firsya baik lorh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...