July 8, 2010

Tag ni CIK TIRAM yang bagi

Gud evening..Salam 1 Malaysia semua!!!
Firstly nak say sorry to Cik Tiram kerana terlambat membuat entry ni..
Punyerlah lama dia tag kat firsya... Dah lama gak perasan..
Tapi baru skang sibuk nak buat.. IM BUZY WOMAN[betul ker nie??]...Yeah~
Lalala~~~~
Oke..Now ada masa, so datz y buat jugak tag nie..
Orang dah bagi, kita kena buat gak..WOkeyh!!

Tag ni telah ditagkan dari Cik Tiram kepada firsya dari Cik Zafirah Nabilah or nabilah_2908...[korang paham tak??? buat2 paham jelah]
Mari kita sama2 lihat tag ni tentang apa eyh...


Kita jawab satu2 eyh..

1. Perkara yg bermain di fikiran skang adalah esok kena ambik photocopy manual kat kedai photostat n byr the amount[tah baper2 tah], ada kelas BEL 313[bende BEL 313 tu??sila carik!huhuhu] ngan kelas OMT 360...Balik rumah petang or g tengok wayang??? then next week ada kuiz akaun..arggghh!!serabut!

2. Nama samaran firsya?? Senang jer..kat blog ni pun bersepah nama samaran firsya..hehehe
FIRSYA MELISSA<----datz it!

3. My lovely family n siblings, friends and also my sweet n kind hearted angels..

4. Si dia?? Perlu ke nak tau?? Tak der kot...

5. Hadiah dari seseorang?? Siyes susah giler soalan nie.. Soalan record pun senang lagi. Urmmmmm.... Maybe firsya nak kereta idaman firsya yg semestinya berwarna pink.

6. Kesemua blog yg firsya follow adalah blog yg paling firsya suke datang..fair n square..

7. -Prince HairiAks
   - Diba Chan
   -Kak nisa
   -Muchamel
   -Myravea
   -Misz terra
   -the others u can also take it~silakan!!!

3 comments:

~cik tiram~ said...

thnx firsya sudi buat...:)

HairiAks said...

Hahaha..
Prince kena Tag lagi..
thanks ok..
Nti bila free Prince jawab ok..
Skrg busy jak....

FiRsYa MeLisSa said...

Cik Tiram: orang dah bagi..kena buat..hehe

Hairie: tak per..take ur time keyh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...