July 6, 2010

Hari Pertama Firsya!!!



Huhuhuhuhuhuhu...[wat banyak2 kali~]
Hari ni secara rasminya bermulalah kehidupan firsya sebagai pelajar semester kelima, diploma office management, di Kolej Unikop...[kolej tersayang :)

Pagi tadi tak sempat pun masuk kelas pertama...
Sebab buzy uruskan pendaftaran.. Dahlah kena denda!!!
Motifnye bayar lambat..
Deyh!!! Firsya jadi fasilah..
Tapi naperlah tadi firsya tak bagitau akak tu yang firsya uruskan orientation day..????????
Sebabnye ada jugak fasi yang sempat luangkan masa buat pendaftaran tu.
Firsya pulak tak der masa!! Got it?? I've got no time to do all dat~~!!!!!
Melayang gaklah RM10.
RM10 tu kalau wat g makan, lepas gak untuk satu hari tau....

Hari ni ingat tak mau masuk kelas langsung..
First day kan?? Tapi termasuk gak kelas..
Kawan kata firsya ni tak tetap pendirian...
Hehehehe..Memang pun. Lolz!!
Second kelas jer masuk..
Kelas Sir Syazwan... Dia ajar subjek per tah..Lupa dah~ :)

Kelas petang kul 2, tak sempat pergi sebab firsya bershopping2 sambil bermakan2 di Giant....
Then bile balik kolej, terKANTOI pulak dengan budak kelas..
Tapi sempat lah rasuah diorang dengan wafer roll..
Hak3...

Oke2...Habis dah pasal hari nie..
Firsya nak kongsi satu klip video dengan korang nie...
Firsya suke sangat2 suke sampai tak hengat kat lagu nie...
Biler tengok klip video lagu nie, mesti cam rasa sebak.. Tak tau naperlah kan.
Senang kata korang kena tengok sendiri..
N kita nyanyi sama2 tau~

ROSSA-HATI YANG KAU SAKITI




Bestkan lagu nie???
Ayyyoooo!! Nangis tak hingat dowh kalau dengar sorang2..
Sib baik dengar ramai2..
One thing nak sampaikan kat korang, firsya secara tak rasminya telah dilantik 
sebagai ketua blog asrama bagi blok  F.. n of course asrama gurls keyh~!!
Wahhhh!! How come???
Hurm....Hope everything going fine..[tak tau nak komen per]
This sem sangat2 tough dan mencabar giler2..
Doakan firsya keyh kawan2..
Okelah..Mau tido..
Sok kelas kul 11 tau sayang..
Jangan terlajak tido sudahlah~
Kita tak leyh ponteng2 cam dulu dah...Ini last sem kita..
Sem depan kita praktikal ramai2 n grad on time!!!
yihaaaaa!!!
Yabedabeduuuuuuu... Gud nite~

2 comments:

HairiAks said...

haha..
x elok ponteng kuliah tau..
tp prince slslu gak..
then, suruh kwan sign kan..
ngee..

FiRsYa MeLisSa said...

insya allah sem ni tak ponteng kels kot..
nk blajar rajin2.tak mo main2 ag..
ceyh~baru time ni nak sedar..lambat tul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...