June 21, 2010

Tukar Rumah Baru

Hohohoho!![ala2 pak cik christmast gelak..hehe]
Hari ni secara rasminya saya berjaya menukar gak template blog saya nie..[ada kaitan ker dgn tajuk entry??]
Boring pakai yang sama....
And kalau korang pasan lah, dah tak der header yg ada gambar lagi dah kat blog saya.

Saya terpaksa membuangnya buat seketika.
Nanti bila dah stable, baru letak balik~
Tapi tadi before tukar layout, lupa pulak nk print screen layout blog lama..
Tak perlah~ Tak penting pun~ hehehee...

Lagi satu, saya dah buang widget2 yang tak penting kat sidebar...
Tak mo beratkan blog.. Susah nanti korang nak loading..
Just saya tambah page2 kat bawah header.. Itu jer~

Okelah..tu JEr nak bebel... Nak layan ym dengan kawan. 
Nak kongsi luahan hati dengan dia jap...
Btw, tolong doakan operation kawan saya berjaya yer??
Skang ni keadaan dia unstable~~
Harap-harap segalanya baik-baik jer..Amin!!

2 comments:

nabilah_2908 said...

cantik rumah baru ni.. :)

utk kawan tu...insya'Allah..semuanya akan ok.. :)

Fieyda said...

fewits ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...