June 25, 2010

Tolong Firsya!!!!

Fuhhhh...Fuhhhh[sila buat sebanyak yang anda bley buat]... Eyh!! 
Apasal korang tiru??? Hak3... 
Janganlah marah~ Tak chumel cam Firsya nanti....Upsss!!!
Deeeeerrr...Perhal pulak tiba2 tukar panggilan nie???
Bleylah yer..Tiba2 rasa nak lagi rapat dengan blogger2 lain dengan bahasa diri dengan nama~
Baru cam gempak kan??? Korang rasa?

AAAAAAAAA.......[sure korang jawab cm nie]
Oke~so tak perlah.
Actually firsya baru habis blogwalking di malam hari...Dari kul 12.30 jalan2 kat blog2 orang yg tinggal link kat shout box smpailah kul 3.06a.m, time firsya menaip entry nie~
What the heck?? Kul 3???
Urm...tiba2 teringat cerita bukan2 pulak..waaaaa~Stop it firsya..!! Dun remember!!!!!!!!

Punyerlah penat firsya berjalan-jalan kat blog korang...
Tapi korang lah nadi penggerak blog firsya[lolz..time ni baru nak puji kan??](dol..mana ada..mmg selalu pun puji diorang)-ini adalah suara hati jahat dan baik saya.. Biarkan mereka berlawan~Huh!
Biler dah nak habis jalan-jalan, tiba2 ada link masuk lagi..WAHHHHH!! 
Terhangat di pasaran gak firsya nie......!! Eyh~ Bukan lah!! Terhangat di pasaran gak blog firsya nie..Baru betul seyh!!!! ngeeeeeeeeeeeeeeee~~~

Tak der point tau sebenarnye nie!! Apalah nk bebel kat korang nie???
Rasa macam ada.....Tiba2 rasa macam tak der..
Woittttt!! Ada ker tak der nie lolz???
Oke! tak der kot......
Y at this hour i keep thinking bout this..
Ni mesti tadi terbaca entry bukan2 nie~
Plus, firsya keep hearing sumthing kat tangga..Adoi!! Tak bleyhlah cm nie..TAK BOLEYH3!!!
Rasa nak tarik comforter sampai kepala jer skang nie.. Help meeee!!!!

Dah tau dah~
Ni mesti tadi tengok cerita kat ASTRO RIA tu.. Cerita................Korang teka sendirilah..
Malaz mau sebut!! Bluek~
Tolonglah..Nak buat apakah nie??
Mata tak mo tutup lagi nie~~~
Mana kawan2 ym nie?? Pakat tido ker??
Kenapa malam nie???
Korang jaat kan??? WaaaA~~~


Okelah....Mau tutup cerita sampai sini jer..
Firsya ngah fkir nak buat apa nie.. nak hilangkan rasa seram-seram sejuk ala2 suam2 kuku nie..........
Mari kita nyanyi.
Oke!tak mo.nanti kena bling dengan kulit pisang, tin, ranting kayu, telur dan sebagainya...
Dah tu?? Nak menaip entry sampai esok??
patah pulak jari jemari firsya nie kangggg!!! giler tol~
Urmmmmmmmmmm....So mau stop sampai sini lah...
Bubye...!!
bantal peluk firsya mana???Nak bantal peluk firsya...Pliz3!!! 
Saper ambik nie??????????????



habis cerita dah.. p tidoq!!


p/s: entry di malam hari, saat sengal firsya muncul dan sebagainye.. Waaaa..bagilah balik bantal peluk FIRSYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


3 comments:

HairiAks said...

Hahaha..
x pa lah janji Frisya..
Kalau Prince jd Firsya..Ttp pintu bilik & Karok sampai pengsan... he3.. boleh?

Azam Shah said...

haiyo tgk cite ape tuh?

ni jgn lupa ambil award kat blog azam k..
special for u :)

FiRsYa MeLisSa said...

hairie: tak leyh gak hairie..t kena mrh dengan jiran..
rumah firsya umah flat..pulak tu tingkap bilik dekat ngan rumah2 org lain..kira hadap menghadap gitu..so tak bleyh!!heheehehe..kalau bleyh dah lama buat..

azam: tgok cerita ..... tetttt!!!
oke2..t firsya dtg ambik..ok?thx tau bgi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...