June 26, 2010

Award ke 7!!!

Kawan2...Actually firsya sedang terkedu kejap nie~
Ada dua sebab kenapa firsya ngah terkedu skang nie..

1. Tadi ym dengan kawan. then dia gtau dia ada prob.. Tapi dia tak mo gtau prob dia..
Dia juz luahkan rasa hati jer. Masalah kat firsya nie, once dah dengar masalah orang, susah nk lupa.
Cam ner nie???

2. Tadi ambik award kat blog Azam....Ish!! Azam describe firsya sgt melampau2..
Nak tau apa?? Azam kata firsya peminat k-pop.tanyalah apa soalan pun, msti leyh jwb!!
Sudah~~ Mana adalah!!! Minat biasa2 jer.
Tapi sib baik ada award ni..thx kat Azam coz bagi special katanye untuk firsya..ye ker??
Hanya yang dia tahu...[dah!jgn fkir lain]


wah..the pinkie2 blush.. I love it~
Tapi still first place ke??
Haaaa...tak first place kat hati korang, still 1st place di hati firsya.
Merepek apa jerlah nie~ 
ok..Diz is common. Awards mesti datang ngan tag.
So, sesi jawab menjawap sampai pengsan..lalalaala....

Write 5 interesting facts about the person who gave you this award
*seorang yg easy going, peramah[maybe], tak kedekut..hehehe
*dia peminat Girls Generation. kan3??
*Suke snap pixies tak kira di mana sahaja berada...
*he loves shopping..i noe it~
*He's charming..[firsya puji azam nie]...kira sebagai facts gak kan???

Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobbies
*my recent hobbies now is composing lyrics...Dah berjaya gubah 2 lirik lagu.Korang nak dengar??
AAAAAAAa....jgn cari kat utube. Sure tak jumpe~hahahaha
*suke nyanyi2..walaupun org marah, still nk nyanyi gak..Coz suara firsya sedap..yg mrh tu sbb dia tak der suara sesedap firsya...[bangga lagi] :)
*hang out dengan my lovely angels..owh!i love them~
*snap pixies..but suke ambik bahagian mata...coz i love my eyes[harus puji diri sendiri keyh]
*on9 is the most important things in my life~
*giler kumpul komik n brg2 from gempak starz~skang dah ada 3 kotak besar komik
*obsesi terhadap blog pulak skang..ADa prob??tak der! good to know~hahha
*Suke kumpul koleksi barang2 warna pink, from baju to accessories..Akn dtg phone n kamera pulak.WAH!!
*Suke tido dengan bantal banyak kat atas katil..kalau tak der tak leyh tdo.
*Skang ni ada 3 kontek lens warna lain2 dlm simpanan.each of them leyh pakai stahun~so 3x1tahun=3 tahun!

Picks your 10 most deserving recipients and describe them

Dia baik..selalu bagi firsya awards..syg cik lily.. :)

sgt sayangkan haiwan..dia ada bela banyak pets tau~

my lovely lil sis~dia chumel.

Nama blog dia unik...n dia pun unik orgnye.[tanya dia sendiri keyh]

Mira loves pink..n she's so cute..

Suke cerita pasal artis malaysia..firsya suke baca blog kak nisa..hehehe

haaaa!!ni baru betul peminat k-pop sejati....aku tau ko minat giler kat-tun..kan3??

Seorang yg sangat peramah~

has her own personality, tak kisah ckp org.huhuhu.

sweets n lovely..pandai amik n edit gambar~

Oke!! Done!! What?? Sorang jer lelaki??so... Firsya yg bagi kan??
suke hatilah...heeheehehe...Nanti ada award lagi, firsya nak bagi kat lelaki jer pastu sorang pmpuan..okeyh??
Oke...dadada~~~~






7 comments:

CheQ PP JoY said...

thnx dear for the award...hutang dulu ye..=]

~cik tiram~ said...

haha..maceh firsya..tiram buat skang! haha..:D

HairiAks said...

Firsya..
Thx bagi Prince awards.. nanti Prince amik ye..
Skrg ni tgah sakit.. Tapi sempat lagi ziarah blog awak yg cute & cntik ni.. he3...
Tq Very Very Much... ngee...

dieyarghamid said...

hahaha..maz!arigatou 4 ur award..tp nk mnx pmbtulan ckit...ak x mnt k-pop la yunk..kat-tun 2 j-boy band la syg...hehehe

FiRsYa MeLisSa said...

thx untuk semua yg dah wat entry pasal nie..
sy syg korang!!ehehehe
dayah~sorylah..
aku blur k-pop tu apa..
baru now aku paham...hehehe

shark said...

leh celen datuk ct nie dpt bnyak awrd.
congrat~

FiRsYa MeLisSa said...

shark: ramai ag yg dpt lagi banyak dari sy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...