June 16, 2010

Tag Tentang Saya

Moshi2... 
Actually dah lama dah dapat tag nie. tapi baru hari ni dapat buat.
One day tah baper entry yg saya dah post agaknye.[bergantung pada berukband nie]
Tag ni saya dapat dari my Lovely Lil Sis; Myra
Thx dear. Rajin tag untuk akak..hehehe
Oke..lets start it!! Ganbatte ne~lalalala

*tag ni memerlukan edit gmbar n letak 20 tentang diri saya..Once again, saya mengalami kekonfusean untuk menglistkan 20 tentang sy..hehehe
*pliz ignore the pic yg buwok nie..edit pun tak cntik~alahai..

3 nama samar.samaran
Maz, firsya, mel...

5 tarikh paling pentingsss
19 February 1990, 8 February 1990, 24 May 1990, 26 March 1987, 13 June 2010. [last date tu tarikh sy tgok result sem 4..Debar seyh!!!]

5 perkara yg anda wat cmalam
watching You're Beautiful untuk kali ke2, layan kezen yg nakal, makan, tengok tv dan dengar mp3.

5 perkara yg wat anda gmbira
* dapat hadiah dari my angel-teddy bear
*hang out with frens expecially with my lovely angels. imishthem!!
*On9 with my loving special frens
*Mak belanja makan sushi!! Yummy!!
*Lawak bodoh..hahaha

5 hobi anda
Nyanyi, membaca novel, on9, shopping dan tido!!!

5 tmpat prcutian anda
*Korea
*Paris
*Disneyland
*Pulau Sipadan
*dan semua di atas!!

5 sebabs jwb ini taG
*Myra yg bagi
*tak de keje nak buat
*malaz nak bebel kat blog
*Mencabar minda. Sebb sy mengalami komplikasi memahami diri sendiri..hak3..
*urmmmm........ ??? 

owg yg plg sygs.??
Firstlymyselfsecondmyfamilythirdmyangles..[bacalah sendiri..hehee]

mende yang paling ske wat??
[erk..!!bukn dah tanya ker??]
Nyanyi and record dlm phone~

mende yang wat anda plg bosan.??
*Tunggu orang. dhlah tunggu sorang2..lambat pulak tu. Bluek!

if g kepci or mekdi mende pe yg plg ske mkn & sbb???
Oreo McFlurry. Sebb sy suke aiskrim n sy suke biskut oreo. Tak sah kalau tak order~

plg mnat sbjek sjarah.??
Alamak! Dah lama giler tinggal subjek ni..Bley ar sebb dlu ingat nak jadi Loyer~sekali tak jadi pulak.ngee

kasik 1 teke.teki & jwpan skalik.. pastuh mst lucu or msteri
Hantu apa dlm dunia ni paling sopan n tutup aurat?
-tet!! Hantu pocong!! [lawak tak??]

uma yg plg anda idam.??
Rumah banglo dua tingkat dengan hiasan dalaman ala inggeris country and modern.

Tag the peoples!!
*n pada sesiapa yg nak..juz jawab jer~~










3 comments:

suamihanyisterizuki said...

sowiii br online...nnti akak buat eh...

suamihanyisterizuki said...

sowiii br online...nnti akak buat eh...

FiRsYa MeLisSa said...

tak per kak..take ur time~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...