June 6, 2010

Korang Minat Diorang Nie??

Moshi2 Bloggers sumer!!!
Saper peminat cerita KOREA dan JEPUN, cepat angkat tangan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yeah3.. Ramai giler jugak nie peminat cerita Korea n Jepun nie yer.. [sambil kira] :p


Saper pernah tengok Boys Over Flower? Coffee Prince?? You're Beautiful?? Princess Hour n banyak lagi.. Tu baru list sket jer.. Citer Jepun saya tak list lagi.. Kalau list, mau sampai esok saya menaip tak berhenti-henti.. Terus keras kejung jari-jari saya nanti.. Hahahaha..


Bukan cerita Korea n Jepun jer yang ramai peminatnya, malahan lagu2 diorang pun jadi siulan walaupun korang tak paham sepatah haram pun diorang cakap per. Betul tak??? Lainlah kalau saper yg ada belajar bahasa dari 2 negara tu~~ Ngeee!

Saper peminat Super Junior, SNSD, FX, SS501, Mblaq, T-Max, Shinee, 2pm, Alex, Tae Yung..G-Dragon, Hwanhee, T-Ara and so on lagi..???? [credit for my lovely Princess Alya] Tak kisah grup gurl or boys, dua2 korang mesti minat sangat2 kan.. Sampaikan grup Wonder Girls, dengan lagunya Nobody pun dibuat dalam alih bahasa.. Hurm... Hebat tul penangan cerita/lagu Korea ngan Jepun nie eyh!


Itu belum lagi cerita pasal betapa taksubnye korang dengan watak-watak yang cun, hensem, comel, cantik...apa lagi?? Rasa-rasa ada berapa orang yang letak wallpaper kat laptop diorang gmbar pelakon2 chumel2 nie??? Mengaku jerlah.. :)


Oke2..Saya mengaku, saya gak salah sorang dari peminat cerita-cerita korea n jepun.. [KANTOI!!] Diorang banyak inspirasi saya dari segi berpakaian n mekap.. Inspirasi mata besar n dolly pun saya pinjam dari diorang. [mata saya kecik jer] and kalau pasal pakaian, saya suke prinsip diorang yg ketengahkan mix n match ngan sedikit suntikan gaya street Harajuku. Memang cantik dan dah ramai pun remaja-remaja sekarang yang terpengaruh dengan fesyen diorang. Fesyen rambut apakan lagi kan?? Memang ramai pengikutnya


Tu jer kot nak membebel.. Saya nk hidangkan mata korang dengan sajian wajah-wajah pelakon Korea n Jepun yang boleyh buat korang tak tido malam.. [ceyh!! cam saji makanan lak..hehehe] 
Selamat Menengok!!!















*All pics credit to Uncle Google..Thx!!


Lastly...Jom join Soal+Jawab.. ada HADIAH!!! Bestkan kalau dapat hadiah??? Lalala~~


Little Love Always: FIRSYA MELISSA

P/s: Hari ni nak tengok You're Beautiful. Owh..Saya cair... Heheehe~~~
Nak tambah sikit. Kalau korang nak download citer korea n jepun, juz tekan SINI!!

8 comments:

rossoneri said...

hahhahaah, Hyung nim~

FiRsYa MeLisSa said...

hensem kan dia??n very cool!!!

EDDY DY said...

ermmm no comment..tpi adik aku minat giler citer Korea nih...tergugat kita org lelaki Malaysia nih...

Izyan Izzaty said...

halamakszz~!! saye xminat .. T.T
hihihihi :P xpanah pula nengok cite2 mcm ne , ketinggalan zaman .. =.="

nabilah_2908 said...

minat dgn cerita korea...tp tak boleh strat tgk...nnti nk tgk selalu...parah nnti...huhu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ALAHAI PEREMPUAN

FiRsYa MeLisSa said...

eddy dy: nak wat cm ner eddy..diorang sgt2 mencairkan hati...lelaki malaysia pun ada cm diorang..tapi tak ramai..lalala~~~

izzyann: u kena tengok ni..hehe..best tau!

nabilah: owh2..u kan keje...klau dh start tengok memang tak leyh stop..huhuhu

Wanie said...

owh tidakkkkkkk..
cair beb tgk jang geun suk..
suke bangat sme die...
ad no fon die x?
hahaha

FiRsYa MeLisSa said...

apa dia wanie??number phone??
kalau ada dah lama sy tak bagi...saya simpan sorang jer..
:)
lalala~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...