June 5, 2010

Kecoh Betul!

SALAM..
MOSHI2!!
Sekarang ni nak post at least satu entry sehari pun payah. Tau kenapa?? Cuba rujuk buku teks, muka surat 89.. Lolz...


Bukanlah..gurau jer~ Cuba rujuk kat sini: Kesetiaanku Dibalas Tuba ....
Tak habis-habis lagi berukband ni wat hal dengan saya.. Campur lagi lappy ni pun mungkin dah merajuk dengan saya sebab asyik guna dia tanpa henti..
Sampaikan kemarahan lappy ni telah menyebabkan dia meng"hang"kan dirinya sendiri. Grrrr!! Sayalah yang tensyen sebab semua nak mogok... Susah3!!!



Adalah rasa nak jerit macam nie.. Kuat-kuat kat depan tingkap bilik saya nie.. [sure lepas tu orang baling kulit pisang kat saya, :)
Kalau baling pisang, sedap sikit..boleyh makan.. 

Hari ni saya pergi The Mines kat Serdang.. Serdang tau tak?? Tak tau!! Bukak peta Google skang.. Google sendiri..Lalala~~

Ini pun sebab usaha saya dan adik-adik memujuk emak selama seminggu untuk pergi The Mines yang hanya berapa pembaris 1 meter dari rumah saya ke The Mines... Wuish! Jauh jugaklah!!! Sebenarnye pergi sana sebab nak beli kabel untuk pc kat rumah saya nie.. Saya tak berapa nak paham, tapi yg saya tahu dari saya pergi Low Yatt and mak saya tak ikut, baik saya bawak dia pergi The Mines.. Dekat pun dekat.. Low Yatt jauh yer kawan-kawan.. Malaz nak menapak!!

Aktiviti hari nie, makan dan tengok wayang.. Cerita: Kecoh Betul!! Lakonan Nabil sebagai Aiman Tak Kisah dan Diana Danielle sebagai Diana.. Story mory sikitlah kan.. Citer ni pasal 3 orang budak motor, Aiman, Joe n Belon... Bla, bla,bla...... Kenalah tengok sendiri kawan2 saya sekalian.. :P
VS
       *xmo tengok nie                                                *NAK TENGOK NIE!!

Ikutkan hati ni time beli tiket wayang, saya memang tak mo tengok langsung Kecoh Betul tu.. Saya nak tengok Lagenda Budak Setan... Tapi sebab setan-setan gondol merangkap adik2 lelaki saya nak sangat tengok, saya iakan jerlah.. Maka jadilah insiden paksa memaksa. [oke! saya tipu]


Panggung memang penuhlah~ Penuh dengan semua peringkat umur, dari kecik, besar, tua, muda pun ada.. Mat-mat motor??? Tak payah cerita.. Ramai gaklah diorang dalam panggung wayang..


All the way tengok cerita nie, gelak jer memanjang.. Tapi lama-lama saya boring.. Cerita memang kelakar habis. Tapi point or mesej dalam cerita ni tak baper kuat. Klimaks yang tak baper nak best cuma terhibur dengan gelagat pelakon2 utama jer.


Okelah..cuma tu jer nak kongsi hari nie.. Baru dapat post lepas sehari tak dapat usik paper pun kat blog.. Even nak jenguk blog kawan-kawan pun take time.. Grrrr.... Panas hati tau~ Sori yer!!


Apa2 pun nie nak ambik kesempatan kejap promosi entry 4 June 2010 hari tu.. Terbukak kat semua blogger!! Saper jawab paling best, dapat hadiah!! Sedikit penghargaan buat yang tersayang.. [koranglah kesayangan saya~~hehehehe]
Tekan je nie:

Soal+Jawab=Ada hadiah!!!

Little Love Always: FIRSYA MELISSA

P/s: Janganlah segan-segan..Join jer!!!



4 comments:

Pink Glasses said...

haih..nk tgk jugak citer lagenda budak setan neh..tp kwn2 xminat nk teman~ iskk~~ kesiann kan... hihi.. xkan nk p tgk sorg lak..err...

FiRsYa MeLisSa said...

yup2..takkan nak tengok sorang2..
tak per..t mesti ada teman..
rite??

rossoneri said...

hohoo ramai gak tgk cite nih..kita malas nak tgk sbb hero xbest,heroin lagi xbest hahah

FiRsYa MeLisSa said...

heroin tak best??
alamak~~!! sy peminat lisa surihani lah..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...