June 23, 2010

Encik Aren, Awak Pujaan Blog Saya!!!

Moshi2 semua!! Owh~ Bahagianye saya di malam hari nie..
Kehadiran awak sememangnye saya nantikan selama ini!!
Awak telah melengkapkan hari saya...
HAHAHHAA..... Jangan fikir bukan-bukan keyh semua...

Awak yang saya maksudkan itu sebenarnye adalah follower saya yang ke 100!!
Memang lama giler saya menunggu angka tu jadi ratus.. Jadi 3 angka cam nie..
Dan tak sangka sedang berblogwalking sekejap, tiba-tiba dia muncul menjadikan malam ini sangat happy bagi saya!!! Terima kasih kepada..................

Tunggu jap....!!! Meyh kita tengok dlu orang2 yang telah memfollow saya sehingga bilangannya menjadi 99 dan bertukar 100 pada pukul 2pagi..Lebih2 macam tu lah...

95: Jaya Jr
96: Ilyana(famillea boutique)
97: Anassuhada
98: Rowena Chazes
99: Kaka

Encik Aren...thx so muchie2 much lah dari saya.. Hadiah saya untuk awak tak derlah seberapa pun..
Kalau awak perempuan, mmg saya dah hantar baju kat awak.. Sebab saya ada pikir2 cam tu..
Tapi disebabkan awak lelaki, maka cuma hadiah di bawah ni jer yg saya mampu bagi..
Hope Encik Aren terima dengan hati terbuka yer??
Kalau tak, meyh saya yang tolong bukak kan hati awak...[hahaha..jdi doktor pulak!]

Tadaaaaa!!! Inilah dia~


Sorylah tak seberapa..
Saya tak reti pakai photoshop macam orang lain..
Ni jer yang saya mampu..
Ambik yer
Encik Aren~~~
Thx again dari saya...

Yang lain2 pun, saya sayang korang gak.. 
Korang semua patutnye dapat award ni gak..
Tapi apakan daya, award ni cuma satu..Untuk follower yg ke 100 jer..
Apa2 pun korang tetap di hati saya!! SELAMANYE!!

4 comments:

Rowena Chasez said...

aishh sygnyer dear..
kalo tau tdi..
mmg tggu jdi followers ke 100 je..
leh dpt baju..
wuwuuu~

nabilah_2908 said...

wah....follower dh bertambah yer...tahniah...

keep on blogging ya.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
POP OUT ADS

FiRsYa MeLisSa said...

rowena..tak per dear..
hadiah tu sy akan hold smpai jumpe follower yg sy idamkan lagi~
mana tau nanti sy terasa nak buat contest ker...baju tu sy akan simpan utk hadiah lainlah~heheehehe

nabilah: yup..alhamdulillah~thx nabilah...

aren said...

wah..terharu~~
ala,nk kena tuka jantina lah camni. leh dpt baju..hehe
nanti i wt entry khas utk award u ni ye. skrg ni bz cket. btw,tengkiu so much 4 da award. very appriciate it!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...