June 23, 2010

Contest Bergaya Dengan Baju

Salam semua~
Selamat petang... Tadi hujan kejap kat Sungai Besi nie..Maybe sebab saya asyik melalak jer.. 
Hehehe.. Sampai ada budak kecik perli-perli saya lagi suruh saya nyanyi.."ko perli aku yer budak???!!"

Huh~!! Sebenarnye punyerlah lama giler Cik Candy Dandy ajak saya masuk kontest nie.
Tapi biler saya tekan link yang dia tinggal kat shout box, blog dia tak diregister.. agaknye salah letak kot.
So dat, terbengkalai cam tu jerlah.. Then one day, jalan-jalan bersama miaw2 ke blog kawan2, terjumpalah banner contest Cik Candy Dandy ni..Akhirnye!!


Penyertaan contest ni bersyarat. Sama macam contest2 lain gak..
Inilah syarat2 yang kena dipatuhi:

Syarat-syaratnya ialah :

1. Para blogger yang tinggal di Malaysia sahaja boleh join ini contest ! Lelaki dan perempuan !
2. Buat entri yang bertajuk Contest Bergaya Dengan Baju. (ikut suka nak cerita pasal gambar atau tak)
3. Letakkan banner kat atas tu dekat sidebar blog korang.
4. Link kan terus ke Contest ini.
5. Ikut suka korang nak jadi follower ke tak. Tidak diwajibkan pun.
6. Lepas dah buat entry. Post kan link entry korang tu dekat komen bawah ni ea.
7. Akan ada dua hadiah satu bahagian lelaki satu bahagian perempuan. Adil bukan....
8. Akan dinilai oleh Encik Megat a.k.a bapak saya !
9. Hadiah misteri tetapi berkaitan dengan contest ini.
10. Tertib.......

Hah!!! Tarikh tutup 3 Julai 2010

Nasib baik saya tak terlambat lagi..Alhamdulillah~hak3!!!
Lorh...saya belum tnjuk gambar baju saya lagilah..Atoi!! Lupa lah~



Gambar ni actually dah guna dalam satu kontest..Tapi tak perlah..Bley jer kan??
Sila pedulikan latar belakang yg bersepah~ Owh!! Malunye...

Ceritalah sikit kan..Baju ni juz mix and match jer..main taram ikut suke saya jer..Asalkan yg penting selesa~ Cardigan, dress, n sluar slack hitam. Time ni otw nak g Mines.. Mau ikut??? Lain kali jerlah~

Oke..datz all from me~Muaxxx2 for reading.


2 comments:

~cik tiram~ said...

haha.bersepah sikitt je..takpe..lalala..:P

bambam =.= said...

kaka
lawaaa !
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...