June 26, 2010

Menyemak Jerlah!!!


Salam semua blogger yg belum tido lagi~
thx coz berjalan2 di blog firsya..n sory coz take time nak blz knjungan korang..
firsya agak buzy rite now~ dengan berukband problem lagi[asyik2 alasan yg sma]
Dlu lagi firsya dah suwoh ayah pakai streamix kat umah..
Tapi disebabkan beberapa problem teknikal, so hasrat tu terpaksa dibatalkan. Fullstop~!!

Ni nak buat luahan perasaan sebenarnye..
Boring tau nak baca cerita pasal si Fasha Sendat nie..[pinjam panggilan kak nisa kepada fasha sandha]
Ikutkan tak mo baca..tapi kenalah tau gak kan?? Baru leyh ulas pasal diorang punyer perang bodoh nie...
Entah betul entah tidak...Sorang tuduh tu, sorang tuduh nie..
Konon tak der number orang tu, pastu kantoi mintak maaf pulak coz kol bf orang tu..
What the hell!! Lelaki macam tu pun korang mau rebut kaaa??


Yerlah..macam mak firsya kata.. "Lelaki tu tak hensem, tapi duit banyak. Tu yang dok tergila2 tu"
Entah2 duit mak bapak dia.. [firsya...tak baik buruk sangka]heheheehe
Btw, firsya sepatutnye masuk tido dah skang.
Sebab esok firsya nak g kolej.. Ada hari orientasi..
Wah!!! Nie lah yang firsya tunggu2 sebenarnye~
Orang kata kan "sambil menyelam minum air"!!
Haaaaaa~~~ Kali ni mau kasi kembung terus..daaaaa

Firsya bukanlah desperate housewife keyh!!
Hahahaha...Ikutkan esok kena balik kampung..
Tapi sebab firsya pun dah selalu sangat balik kampung, so firsya wat keputusan yang paling berat gaklah join orientation day nie...
Sebab diz week my mum nak g shopping2 beli brg2 adik firsya yg nak masuk UTM!! Tahniah dari kakakmu ini~ Biler mak g shopping, firsya akan join..So dapatlah beli brg2 firsya skali~ahakz!!!!

Dah2lah merepek..Ngantok lah..
Ada pulak yg tak bangun sok.
Tapi!!!! Still lagi samar2 sama ada esok firsya akan balik kampung atau berada di kolej. 
Tak tau lagi..So????
Nantikanlah entry blog firsya yg akan dtg. Baru akan tau..
So sayang2 firsya sekalian, firsya tak dpt nk update blog beberapa hari nie~
Tak bawak lappy kesayangan nie. Im leave it at my house..
Nanti dah balik dari orientation day, firsya blogwalking and update keyh??
Bubye and very gudnite!!!

3 comments:

fndrocka said...

malas nak baca tentang fasha dan tiz zaqyah...dok baca tajuk dgn tgk gamba rkat suratkhabar je. the rest is melalut.kui3

Terbaru : Si Kacak Mengintai Dari Tirai Kamar

HairiAks said...

Frisya
x pa.. nanti update 10 entry skali ek..
he3...

FiRsYa MeLisSa said...

ni tgh nak post lah nie..
tengoklah baper banyak yg kuar untuk entry after a few days menghilang..
rndu giler sma blog nie!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...