June 19, 2010

Award ke 5!!!

Moshi2.. Post entry lagi!!!
Hehehe..chop2!! Ni orang bagi awardlah..kena lah cepat2 post entry kan.. Sebab nak bagitau satu dunia nie..
Saya dapat award lagi.. Award ke 5 saya ni datangnye dari JOYAH konspirasi LISA
Hihi..Nama blog dia best lah!!! Thx cik joyah..

Ni nghope awardnye:

Setiap kali award mesti datang dengan tag.. Kali ni apa soalan yang kena jawab nie.

1. Suka melukis tak?
Melukis eyh?? Pernah tengok tak lukisan dak kecik yang umur 7-8 tahun tu?? Cm tu lah rupa lukisan saya. Juz advance cikit dari diorang.. hahahahah!!![gelak besar]

2. Bosan, bosan suka buat apa?
Kalau bosan, on9 jerlah..
Tapi kalau terlampau bosan, saya akan kaco orang. Tapi bukan buli eyh~

3. Kenapa siput babi berjalan lambat?
Hehehe... Awak dah tau awak tanya saya pulak. Jawapannye senang jer, sebab dah memang fitrah dia mengengsot,bukan berjalan. Salah perkataan awak tu.. :)

4. Cute tak orang yang bagi award ni?
Uihhhhh......!!! Cute giler cik Joyah nie.. Nanti bagi lah saya Ais Krim fav sy eyh.. Kat mcd jer..

5. 5 orang penerima award dan tag seterusnya : 
Siapa nak??? Meyh ambik~~ hehehe.. Saper yang sy tegur kat shout box tu jgn lupa ambik.. U all deserve this awards~













4 comments:

bambam =.= said...

kaka ,
pja ambek boleyy ?
uhuk
mao askk
kaka ambek cursorr at ane ?

FiRsYa MeLisSa said...

pyja..ambiklh award tu..
tapi kan akak nk tanya..blog pyja tu tk leyh komen ker entry???
n its better kalau pyja letak shout out box..senang kalau org dtg tinggal link kat blog pyja..
cursor tu, cuba pyja skroll smpai bwh blog akak nie, ada dia punyer link..

bambam =.= said...

yg anew satuhh kaka ?
xnpk pon
shoutbox ?
uhu !
xretyy !

FiRsYa MeLisSa said...

cuba skroll smpai bwh...ada box kecik tulis totally free...kat situlah akak ambik cursor..
n kat sidebar akak ni cm ada kotak chat..tu lah shout box...tekan jer link kat situ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...