May 26, 2010

Untuk Yang Bergelar STUDENT

SALAM~~
Hari ni tetiba rasa nk kongsi sumthing...
Tadi tertengok lah picture tag kat wall fb kawan...
Menarik gak untuk di kongsi..
Tapi sebelum tu, sy nak lah tanya sikit kan...
Kalau korang, yang bergelar student... 
Tak kiralah blajar kat university ker, kolej ker, poli ker atau apa-apa pun institusi pembelajaran...yang penting bergelar student..
Sebab apa yang sy nak kongsi ni ada kaitan dengan student... Saya pun student gak.. [hehehe]

Selalunye lepas habis peperiksaan akhir, apa yg korang buat??
duduk umah macam sy nie jugak ker??
Menghadap lappy hari-hari, sampai buntu nak wat apa??
Tak mo cakap panjang, korang tengoklah gambar nie.


Agak-agak korang tergolong tak dalam apa yang ada dalam gambar nie??
Hurm...terus terang sy tergolong gak..
Tapi kat panel 3 dalam gmbar nie...
Panel akhir tu jarang-jarang sket buat..
:)
Jadi kawan-kawan, marilah kita renung-renungkan yer...
Sekurang-kurangnya cuti kita semua terisi dengan aktiviti yang berfaedah...Insya ALLAH..

Salam sayang dari FIRSYA MELISSA
XoX0~~~


4 comments:

nabilah_2908 said...

dulu...ms cuti sem...biasanya habiskan masa kt rumah jer..pejam celik...dh start new sem..huhu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
WORD VERIFICATION

FiRsYa MeLisSa said...

hahahaha..sama jerlah kita nabilah~
tak der beza pun...
setiap kali cuti sem pun macam tu...
kata jer nk keje..tak keje2 gak~

ASaDa RyutaRo said...

hee.. insaf.. insaf.. =)

FiRsYa MeLisSa said...

hahahaha..sy pun secara tak lgsung insaf gak~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...