September 25, 2011

Tutorial Cute Cat Make Up

Meow... Meow... Meowwww.. Alolorhhh.. Comel nye kucing kan..

Maz pasti ramai manusia di muka bumi ni yang merupakan peminat setia kucing.. Tak kisahlah kucing parsi, kucing kampung, kucing siam, kucing bengal, hutan.. dan pelbagai jenis kucing yang ada di dunia nie.

Keletahnye yang manja, comel.. Suke main-main kat kaki. Pastu biler penat, tengok muka kucing pun boleh hilang penat.. Kannnn? Maz pun suke kucing.. Tapi tak ade peluang lagi nak bela sendiri sebab parents tak bagi.. Sedih tauuuu.

Disebabkan maz teringin sangat nak bela kucing, maz buatlah mekap kucing.. Pastu duduk dalam kotak n di kotak tu tertulis, "SILA BELA SAYA" sambil buat muke comel *okey. Tipu!

Maz memang buat mekap kucing.. Mekap ni sesuai untuk dinner yang ada tema.. harusnye tema yang sesuailah yer..  Cam cartoons ker, animals ker.. Tetiba lak ade orang pergi dinner pakai kostum PANDA.. wahahahahha!! Suker maq kannnn. Tettttt!

Sebelum maz publish link video, maz nak jamu mata korang dengan gambar-gambar dulu sampai korang muntah.. Tengoklah puas-puas.. Tak banyakkkkkk punnng.



Ade tak orang nak bela kucing nie?


kuku tu lekat jer.. Pakai double tape jer kot. hahaha

Jap-jap! Ade lagi~~


Maz sayang kucing maz nie walaupun dia cuma soft toy... sob2


Puas dahhhh? Konpem dah muntah dah tu.. Hahahaha.. Ade maz kesah?  Dah siap publish gambar, maz nak publish video pulak.. So, inilah video baru tutorial yang maz buat untuk mekap nie. Enjoy!!






Itu jerlah.. Jangan lupe subscribe channel maz kalau korang ade akaun youtube.. List barang maz update malam sikit boleyh tak??? Hhehehehe





Klik nuffnang, nak beli kereta







P/s: Perasan tak ade perubahan pada blog maz?? Saper dapat discover maz bagi KISSES.. Heheehe.

5 comments:

Alya Esprézzo™ said...

haii awek santekk! hahahaha blog awk terpilihh.. :P

Snazzy Naz said...

salam dear...blog u terpilih untuk my 5 fav blog mlm ni :)

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/09/5-blog-kesukaan-aku-malam-ini.html

efa nur said...

salam ziarah dari efa nur :)


http://efagurlz.blogspot.com/2011/09/segmen-santai-ben-ashaari.html:)

zieyzain said...

hye c manis..blog u jd pilihan sy malam niey =)

http://bicaraohsicinta.blogspot.com/2011/09/blog-pilihan.html

iedaurora said...

singah tgk makeup kamu & follo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...