February 17, 2010

New Born Baby!! Mikael Ziqri~

Akhirnye~dpt gak gmbar baru bby untie maz!!
nama dia Mikael Ziqri...
alhmdulillah dia tak letak nama anak dia pelik2!!hehehe.....
baby ni lahir 16 Februari 2010...bby tahun baru gaklah..weeee...sonoknyer biler tau ada bby!
dahlah muke cm chinese..lagi ar geram~

Hari dia nak lahir tu, suppose to be bby kuar 14 february 2010...n last due date is 16 February 2010...
so, agaknyer baby tu sajer nak duduk lma2 dlm prut his mummy...tu yg dia kuar lmbat tu..dah tu kuar time Maz n family dah balik KL...so yg ada kat kg time ni nenek, n my untie siblings jer lah..yg dekat2 ngan seremban...
WAAAAAAAA!!!nak balik tengok bby.
tak per2..at least ada gmbar~bleh gak ubatkan hati yg lara nie..hehehehehe..

Owh3..lupa pulak...My cousin ada citer, untie maz start msuk hospital time2 suboh gitu...
msa tu dh kuar darah da..tapi tak msuk labour room ag...
n bukaan untuk baby baru bukak 1cm....(sajer bagi suspen baby nie)
n bby hanya kuar pada pukul 8-9 mlm gitu...
glad to noe both of them safe.alhamdulillah~

Hrapan kami, semoga Mikael be a good boy towards his parents!
n my uncle n untie be a good parents for Mikael~
untuk tatapn sumer, maz bagi korang tengok kezen maz yg baru lahir nie.
maz sndri pun tak sempat sentuh dia ag...
cepatlah balik kg!!
lalalala...
muax!!xoxo!

Photobucket

Photobucket

4 comments:

Cik Khairul said...

serius mcm cina la dia!! ... comel2.. aih, fmilinye ade cina2 ke maz?? :))

Mya~Chan said...

ddy dia cm cina sket..tak sure ar kak~
hehehe..tulah...sepet tul~maz yg ada keturunan cina pun tak sepet cm tu..
tapi for sure this bby will be so manja~

pink said...

sangat cute itu babyyyyy <3

FiRsYa MeLisSa said...

cute cm kezen dia kan??heheh~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...