February 16, 2010

NEw CupcaKes Story!

Photobucket

Ur my teddy bear dear.!!

Stopkan kejap edisi Si Miaw2...
maz nak citer pasal maz pulak..
hehehe~
maz juz nk ckp maz sygkan kwn2 maz...siapa pun dia, apa yg dia pernah wat kat maz...
seteruk mana dia pernah lukakan hati maz, maz tetap maafkn dia...

coz kita hidup kat dunia ni bukan untuk hidup bersendrian....
tapi kita dilhirkan pun berteman..
ada org disisi kita~
sambut kita, azan kat telinga kita..Photobucket

maz sygkan kwn maz yg sorang tu..biar pun maz tak kenal dia saper.
biarpun dia tipu identiti dia...biarlah...
maz tetp syg dia.
bukan syg lebih dari tu..tapii as kwn yg simpati ngan dia.
dia nmpak cm org senang.tapi hidup dia penuh liku...maz tak kenal..tapi maz leh agak dia bukn hidup cm remaja lain.....

now...maz sedar sumthing.
maz bertuah coz punyer hidup yg terurus n tak dibeban ngan masalah yg berat selagi maz tak cari masalah tuu sndri.
maz syukur sgt2...
n maz gmbira gak coz kenal org cm dia..dia msih sma, tak beruubah...
tetap sorang yg berlgak cool, alwayz proud of himself...hahahaha...i missing him a lot maaa!!

Photobucket


stop bout him!
hahaha...
nk citer bout my untie jap.... ive got new cousin!
dia lhir hari nie (16.2.2010)
hehehe..maz pernah ckp kat my untie @ kakak dia...
suh lah bby tu kuar 19.2 biar sma tarihk ngan maz..
tapi tak leh dah...mmg due date nyer 16.2...
jadilah..at least no 6 kalau terbalik pun still jadi 9..kan3??
paling2 tidak pun maz still dpt celebrate bufday party sma2 ngan diorang..senang..tak yah kuar blnja banyak sgt..
hahahahha~bijak3!!
nama dia tak tau ag..
tapi yg tau baby boy..tak sbar nak g tengok..Maz dah kat kl...My untie berslin kat Hospital Colombia Asia, Nilai, N9.....

Photobucket

wahhhh!!!ada bby!!beshnyer...
ckup kot smpai sini..
maz stop dlu eh??
bye2...
muax!!xoxo~

Photobucket
Love from me!!~~Love forever!!!

2 comments:

Anonymous said...

laaaaa....bwu nk tgk rupa baby..
cpt2 la blk n9..t capture pic baby bnyk2 keyh..huhu..
btw m totally agree wif ur opinion..
hidup msing2 sgt berbeza..
eventhough hidup sesorg 2 nmpk perfect sgt but hnye dye je yg twu kelemahan dye kn ?? huhu

Mya~Chan said...

oke2...maz cuba balik n9 secepat yg mungkin..
insya allah maz capture gmbar dia banyak2..
tapi kena mintak kebenaran his mummy first..
kang tak pasal2 maz kena pulak~hehehe..
yup..hidup stiap org tu sgt berbeza syg...
sgt2 berbeza..tkkan sma..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...