March 24, 2014

Nak Tempah Design Blog Comel-Comel?



Assalammualaikum

Salam hari Sabtu. Alhamdulillah masih lagi diberikan nyawa di bumi Allah nie.

Firstly, entry ni khas maz nak tujukan buat designer layout blog maz ni..

Setelah hampir entah berapa lama (maz pun tak sure) pakai template lama.. yang warna pink. Sorry tak sempat print screen before tukar layout baru. Akhirnya blog maz dah bertukar wajah. 

Siyesly happy + teruja tengok rupa baru blog. Memang cun. Ikutkan hati maz nak jer warna pink. Sebab fav color maz pink. Tapi sekali sekala tukar angin pakai warna lain apa salahnya.

Secara kebetulan warna soft purple tersangatlah cantik dimata maz sekarang. ihik!




Inilah rupa terbaru blog maz.. memang total make over. Sekali dengan banner atas, layout semua berubah.

i'm totally happy customer. 

Total make over cam nie, cumalah berharga RM50 jer. Murah okeyh kalau dikirakan masa dan tenaga untuk edit semua. 

Dekat mana korang nak order?

Mudah jer.. SHEDAUCU

klik jer link di atas nie. 

Tak rugi buat tempahan blog dengan sheda. Sebab dia ni memang mesra orangnye n sangat comel. Design pun secomel orangnye dan yang penting, kerja kemas! Kudos to Sheda Ucu :)

4 comments:

Izan@is said...

Cantik..cantik..cantik..nnt boleh lah tempah ngn shedu..

Nur Madihah said...

lawanya blog ni!!

nur anis said...

cantik..sweet jeee..

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantiknyaaa... rasa nak dia editkan header ke apa ke nnt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...