February 19, 2013

Sanah Helwah!!



Assalammualaikum...

Fuh-fuh.. Jap-jappp.. nak tarik nafas..

Alhamdulillah syukur ke hadratMu Ya Allah.. Alhamdulillah sebab masih diberi nafas untuk hidup kat muka bumi nie

Banyaknye wish.. Baik kat twitter, n facebook.. Tak menang tangan nak reply.. Tenkiu kawan-kawan.. maz hargai sangat semua tuuu ...

Syukur sekali lagi sebab hari nie adalah tarikh maz dilahirkan 23 tahun lepas.. Owh.. Ya! maz turut berkongsi tarikh hari jadi dengan Sis Fyna Here dan abg Beto Khusyairi.. hoyeayyyhhhh!!



hehehe.. Gambar atas tu time 23 tahun lepas.. Cam anak cina mana tah.. muka putih kaki gelap.. dah acaner tu. hik3..

Bawah after 23 tahun, after too much evolusi, transaksi dan si..si.. si yang berlakulah.. Banyak sangat nak list.. 

terima kasih mak sebab lahirkan akak.. u're a great n super mom ever.. love u.. 
terima kasih ayah, sebab sentiasa menyayangi akak dan support akak dalam apa jua keadaan.. u're a great father :)

Terima kasih Ya Allah sebab memberi nafas ini kepadaku.. Sesungguhnya hanya kepadaMu jualah aku meminta dan bermohon.. aku cuma hambaMu yang kerdil dan adakalanya terlupa akan asal usul kejadianku sendiri.. 


terima kasih sudi bace.. Semoga Allah merahmati kalian.. aminnn


twitter: @mazmiyuki
instagram: mazmiyuki 


3 comments:

pink said...

HAPPPYYY BIRTHDAYYY KAK MAZ!!!!! XD

Razfira said...

happy birthday!

Erna Ziana Lamsera said...

hapi bday sis maz. moga makin lawa, pnjang umo n murah rezeki.

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...