February 24, 2013

Review Product: Sasatinie Gel Eyeliner yang TERBAIK!!!



Assalammualaikum..

Hari ni maz nak share satu product kat korang.. Rilex.. rilex.. yang pasti produk ni masih ade kaitan dengan wanita.. Bukan MLM yer.. mihmihmihhh..

Maz dah lama guna.. Dan kebetulan ade kawan facebook yang post status pasal mintak pendapat brand eyeliner apa yang bagus.. haaa! korang berminat tak nak tau?

Maz memang dari dulu, since diploma setia dengan eyeliner nie.. Tak pernah tukar lain sebab dah jatuh hati dengan eyeliner nie.. 

Apa yang bestnye, eyeliner nie takkan buat sememeh, kotor-kotor kat tepi mata walaupun korang berpeloh. Amacam? Best tak? 

Dan lagi, harga pun tak mahal.. Boleh tahan hampir 7-8 bulan pemakaian.. Almost setahun yer! 
Berbaloi pelaburan korang.. Lagi pun bukan jenis pakai hari-hari.. Tapi kalau maz start study boleh kate hari-hari sebab kalau tak mekap pun eyeliner tu penting.. Supaya mata tak nampak sembap sangat.

Okeyh.. Meyh cuci mata tengok gambar dulu 





inilah dia eyeliner yang maz cakap tu..

Kat badan botol comel tu tulis:

Sasatinie
01 Pearl Black
Dolly Perfect Shape Gel Eyeliner
3g/0.1 o.z
made in Korea

Nampak cam kecik kan.. Memang kecik pun.. Tapi macam maz cakap.. Boleh tahan lama!

Bila korang beli, packaging didatangkan sekali dengan berus.. So jangan risau kalau korang tak der berus comel tu.. 

Kat mana boleh beli? 

of course mana-mana sahaja outlet SASA di seluruh negara.. Sorry kalau negeri korang tak der SASA.. maz mintak maaf yer..

Harga pulak. Tak mahal pun.. Kalau boleh tahan 7-8 bulan, pelaburan korang hanyalah RM29.90 untuk sebotol comel nie! Murah kan???

di bawah nie pulak adelah gambar maz pakai eyeliner nie sendiri..




Dan percayalah, sampai sekarang maz tak pernah tukar eyeliner yang maz pakai.. Cam ner habis pun, maz akan cepat-cepat pergi beli eyeliner nie.. Tak sanggup tukar yang lain sebab eyelid maz cepat berair.. So inilah penyelamat maz!



Itu sahaja.. Insya Allah kalau ade eyeliner lain yang best, maz akan kongsikan pada semua.. Kalau ade product lain pun maz akan kongsikan jugak.. Thanks sebab bace! 


Jangan lupa klik nuffnang!



twitter: @mazmiyuki
Instagram: Mazmiyuki 

2 comments:

keyboard menaip said...

kat sni murah ja,, berbelas ja,, memg bez lah,, sebb senang nk atur eyeliner,,

onie said...

onie tak reti pakai eyeliner,asal onie tenyeh je mesti tak jadi :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...