October 4, 2011

Graduation Day Make up Tutorial

Assalammualaikum.. Sekarang lagi beberapa minit nak menginjak pukul 1 pagi.. Wahhh.. Bahasa kannn..

Tapi kalau korang bace entry ni after kul 1 pagi, faham-faham sendirilah.. Time start taip adelah pukul 12.56 pagi.. Haaaa.. Kan senang gitu.

Baru-baru ni maz post kat blog page maz untuk wat tutorial mekap disebabkan maz dah agak lama tak update channel youtube maz.. Maz bagi list antaranya:

1. Red Riding Hood tutorial
2. Bride to Be
3. Graduation day
4. Gothic eye

Semua ni adalah request kecuali number 2 dan 3.. Tapi sebab maz sendiri pun tak lama lagi nak convo.. So, maz terase nak buat. Dan kebetulan number 3 naik sebagai request yang berjaya.. Wuhhhhuuuuu!!!!

Video maz dah upload.. So now maz nak update entry dulu.. Orang yang merequest ni dia request untuk mekap yang sesuai untuk baju merah.. Maz tukar sket style.. Coz dah banyak yang biasa-biasa.. Maz buat bagi berani sikit.. Tapi still gaya tu buat muke korang sweet.. Tak caye? Tengok nie:





Comel kan?? [sila hangguk!!]

Video link ade kat bawah nie.. List produk??? Esok boleyh tak? Ingatkan maz yer.. Hehehe






Itu jerlah.. Tolong yer ingatkan maz untuk list produk.. Plizzzzz..

Bubyeeee!





Klik Nuffnang kat bawah header, nak beli kereta :)











Klik YANG NI dulu :)
Klik lah LIKE kalau suke..

13 comments:

RazFiRa said...

cantik la maz *wink2*

H.I.D.A.Y.A.H said...

u r so comel lah maz..cam student dayah jer...sgt cute!!!

Nurul Mazni said...

@RazFiRa: tenkiu dear.. :)

Nurul Mazni said...

@H.I.D.A.Y.A.H: hehehe.. cm student dayah? dayah cikgu ker?

Snazzy Naz said...

simple n sweet. bole arr tiru next year punya convo. huhu

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

byk dah tgk tuto tp tetap tak pandai..wuwuu~ lembab tul maera nie

Nurul Mazni said...

@Snazzy Naz: hehehe.. try tau.. warna merah tu boleyh jer tukar dengan warna lain.. be creative.. okeyh?

Nurul Mazni said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid: hishhh.. bukan lembap.. cuma tangan tu kene banyak berlatih ag.. dun worri.. nanti lame2 msti pandai. :)

mimie kamisah said...

Cantek la...
kalau mimie, mesti mimie tak yakin nak make up macam tu sebab mimie gelap.. hehhehehhehe :)

Nurul Mazni said...

@mimie kamisah: aish.. ape mimie ckp cm tu.. sesuailah.. kulit maz bukan cerah mane pun.... trylah.. ssuai tuk kulit sawo matang gak.

whitecappuccino said...

salam maz..tq for the comment..akak nak tanya, kenapa bila pakai eyeliner kat kelopak mata atas lama2 cam smeared kat mata bawah..pakai yg pencil atau yg twist pun sama jugak..
oh ya, akak mmg pakai contact lens jugak..tapi kat umah selesa pakai spek ajer.

whitecappuccino said...

oh ok tq maz..boleh suggest jenama waterproof eyeliner or gel eyeliner?

mOoN said...

maz!!!! nak list product please... hehehe... shangat cantik la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...