September 6, 2012

Tutorial Make Up Jadi Siti Nurhaliza!




Assalammualaikum

Maz nak tunjukkan tutorial baru nie. Tutorial ni inspired dari make up Siti Nurhaliza dalam klip Video muara hati.. Saper dah tengok angkat tangan????!!!

Cantikkan mekap Dato Siti dalam video tu. Tak terlalu heavy. Simple jer. Yang penting tetap cun! hehehehe


Oraite.. Jangan keliru.. yang pasti gambar paling besar tu adalah maz. Bukan dato siti. ehem!

hahahahhaa.. Jangan marah yer peminat-peminat dato siti.. Btw, maz pun biggest fan Dato Siti jugak.

Ini video tutorial tu tau.. scroll bawah



untuk saper yang belom lagi tengok lagu Muara Hati nyanyian Dato Siti Nurhaliza bersama Hafiz AF, boleh segera ke youtube.. Itu jer.. Bubyeeeee...

7 comments:

aini shahroni said...

suka suka!!!
memang ada iras dato' siti..
btw, akak..
byk sgt stuf..
buatlaa vid tutoriol make-up yg simple boleh pakai bila2 dan dimana saja..

hnahdy said...

ada iras2 laa.

boni kacak said...

wah.. nampak macam siti betul la

zorro said...

http://blogzorroxx.blogspot.com/
mohon mencelah ea,kalau anda sudi follow blog ni..
btw nice blog! thumbs up

cara menjadi agen ace max's said...

ijin menyimak ya, terima kasih, sukses selalu..

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantik
mmg iras2 siti dah

Anonymous said...

sis nak tanye bulu mata palsu mana yg akak pakai ya?? blh suggest?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...