August 27, 2012

Review Eyeshadow Elianto




Assalammualaikum

Fuhhhhh.. Bersawang tu diaaaaaaa.. Banyak sungguh lah! Tu lah padahnye kalau sendiri malas update blog..

Lama sangat ni tak menaip ape pun. Last update pun pasal make up tutorial raya hari tu kan?

Entry kali ni maz nak review pasal product make up.. Maz baru beli.. Eyeshadow jer pun.. Elianto jer pun..  Tapi kaler? SUPERB! MABELES! Eyh! MARVELLOUS!

Tapi maz kecewa sikit sebab kaler yang maz nak tak der.. So maz beli jer apa yang berkenan di hati time tu.

jom check!



SAFARI SHADOW, CODE 13 HENNA BROWN
harga RM10.. tapi lepas discount jadi rm7 lebih..

Maz suke kaler-kaler earth. Datz y maz pilih kaler coklat ni padahal maz nak kaler lain tapi dah habis. Cantik! Cuma maz belom swatch kat mata lagi. Baru kat tangan jer..




LUSTRE SHADOW, CODE 01 SNOW WHITE
harga rm14.. lepas discount rm10 lebih kot.. sorry lupeeee!

Memang sangat cun! Tak rugi beli.. Sesuai untuk highlight browbone, sudut dalam mata dan highlight pipi jugak.. 

Lagi satu maz memang suke kaler-kaler yang shining.. Tak suke matte coz sangat bosan. Tak menarik! 

So for 2 eyeshadow ni maz beli adelah tak sampai rm20 pun.. rm16++ kot.. lupa lagi.. hihi

Insya Allah maz akan buat tutorial untuk salah satu dari eyeshadow nie.. Nak tau mane satu yang jadi pilihan? hehehehe.. Tunggu yerrrrr...




3 comments:

boni kacak said...

kalau saya pakai tu, lari lintang pukang orang..hahaha

K O R I E said...

produk elianto mmg best.
rmai yg pakai ;)

.::: Princess MOMOY :::. said...

yang putih tu cantik
tapi momoy tak pandai pakai eyeshadow
nampak mcm over kalau pakai
huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...