August 16, 2012

Tutorial Mekap untuk Pagi Raya



Assalammualaikum.. 

Alhamdulillah tak lama lagi dah nak raya.. Bermakna ramadhan pun bakal meninggalkan kita..

Sedih sebab sekejap jer masa berlalu dan sekejap jer kita dapat berjumpa ramadhan, bulan yang mulia nie. Insya ALLAH panjang umur kita akan berjumpa lagi ramadhan pada tahun hadapan.

Syukur sebab kita kita juga diberi kesempatan untuk merayakan aidilfitri. Macam mana persiapan raya? 

Tak kisahlah meriah atau sederhana, yang penting jangan sampai boros dan ingatlah pada yang memerlukan juga.. 

Sebenarnye maz dah lama update tutorial untuk mekap raya kat youtube hari isnin lepas.. Tapi tak sempat nak update kat blo sebab jarang bukak laptop sekarang. Kalau on9 pun kat ipad jer. 

Bagi yang masih mencari-cari mekap apa yang nak dikenakan pada pagi raya nanti, maz harap video yang maz nak kongsi ni dapat membantu korang para gadis. 

Maz mengetengahkan konsep simple dan tak terlalu melebih-lebih. Yang penting nampak manis dan yakin.





Hopefully banyak membantu koran yer.. tengs untuk yang sudi tengok :)


follow maz kat twitter: @mazmiyuki

fb page: Little Love Always

6 comments:

Rniz said...

Cantik awk, kat header tu.
mmg u pandai make up.

Fienazzuki said...

terima kasih!!!
SELAMAT HARI RAYA!!!

baby lydia said...

tq sharing !!

boni kacak said...

agak2 kalau sy make up macam ni ok tak?hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

yelah
header cantik
momoy setuju dengan Rniz

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...