April 7, 2012

If I Can Turn Back Time



Assalammualaikum.. 

Sedar tak sedar, dah awal bulan 4 dah sekarang.. Hampir ke pertengahan tahun dalam 2 bulan jer lagi. Alhamdulillah sebab masih diberi peluang untuk bernafas kat bumi ALLAH nie.

Dan secara sedar tak sedar jugak, hampir 2 minggu lebih maz tak post sebarang entry kat blog dan buat tutorial youtube. Ade tak yang rindu? hehehehe

Kalau tanye maz, memang maz rindulah.. Tapi nak buat macam mane. Sebab bila dah sampai fasa degree nie, maz rase life macam agak different dari dulu time diploma.

Kalau dulu diploma kita masih ade masa nak seronok-seronok.. Banyak free time walaupun kelas hari-hari ada. Hari minggu boleh keluar jalan-jalan.. 

Tapi sekarang tak payah cakaplah. Hari minggu macam hari Isnin hingga Jumaat jugak.. Kadang-kadang ada aktiviti faculty dan ada kalanya aktiviti kolej kediaman.. Memang rase macam orang tak der life. 

Dah ler TV pun tak der... Tapi... Tapiiiiiiii.. Maz bukan merungut yer.. Maz rase ni sesuatu yang baru.. Sebab at least maz tak derlah buat benda-benda merepek jer hujung minggu.. Terluang sikit masa tu walaupun penat. Walaupun hasrat maz nak pergi jogging petang-petang, belom tercapai lagi kannnn..

Sekarang ni pengubat rindu adalah kucing-kucing kat area kolej kediaman maz nie jer. Gambar diorang tak der pulak.. Ade hari tu maz nampak 3 ekor anak kucing, main dan bergurau antara mereka.. Errrrrgggghhh! Comel habis!

Rase nak picit, culik ker.. Bawak balik bilik.. Geram tau!



Eyh!!! Ya Allah.. Comel giler.. Maz suke jenis pakai stokin kat kaki cenggini.. Tapi ni bukan gambar anak-anak kucing tu.. Ni juz gambar ihsan dari google jer. Anak-anak kucing tu maz tak sempat nak snap diorang.. Grrrrr! Gerammmm tauuuuk!!

Sebenarnye kannnnnn.. Maz ade buat satu tutorial hijab tau.. First tutorial hijab maz.. Tapi sebab tak sempat, maz tak dapat nak upload kat youtube. Lagi pun kalau upload pakai broadband, takut tak naik kat youtube.. Sebab TERLAMPAU lembap! Okeyh~ Bersabar.. Maz cuti 21hb nie maz upload keyh :)

Itu jerlah.. Maaf sebab dah lama tak post ape-ape.. Rindu tau sama ini blog.. Bersawang dah! Semua.. Doakan maz yer.. muaaaaaahhhh!

2 comments:

Akeyla Frr . said...

<3 akak omey ni.... hihihihihi

RazFiRa said...

ooo degree mmg susah sket. pape pon goodluck ea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...