February 2, 2012

Semak Keputusan Kemasukan UITM


Assalammualaikum...

Ya Allah.. berdebar betol rase hati nie.. Kalau nak samakan dengan ombak pantai pun boleh.. Tengah dok tsunami kat dalam nie.. Huishhhhhh!

Tengah malam tadi check dekat portal, katenye keputusan akan keluar hari nie.. Tapi waktu masih belom disahkan.. Now maz check lagi sekali, pukul 5 petang baru keputusan keluar..

Kat bawah ni adalah gambar print screen dari kawan maz yang dok tunggu result UiTM ni jugak..


Ini adalah paling TERBARU pasal intake untuk bulan MAC nie.. Ya Allah.. Berdebar betol rase hati.. Dari pagi tunggu mesej dari UiTM kot-kot ade hantar kat handphone.. Sebab hari tu interview pun UiTM ade hantar mesej untuk check keputusan sama ada pergi interview atau tak.

Untuk yang menunggu keputusan kemasukan UITM, sila bersabar dan tunggu sehingga pukul 5petang nie yer.. Maz konfirm-konfirm sesaklah kat portal nanti... Mesti ramai yang nak check..

Ape-ape pun maz doakan yang terbaik untuk semua.. Dan doakan yang terbaik untuk maz jugak yer... tengs for reading! muaaaaaah!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...