October 4, 2011

Kerja sayaaaaa..... Jemputlah baca.. tahu tak best pun nak tau kerja saya ape

Assalammualaikummm..
[jawab.. jangan tak jawab]

Alhamdulillah.. Hari ni dah masuk hari ke empak bulan oktober.. Kite semakin mendekati bulan-bulan terakhir 2011.. Tapi, maz bukan nak cerita isu semasa yang semakin tak terkawal sekarang nie.. Maz pun takut nak cerita sebab rase diri nie masih banyak kekurangan terutama bila media terutama internet mengatakan tahun depan adalah tahun terakhir kehidupan manusia dan hidupan lain.. Nauzubillah..

Maz belom bersedia sebab maz tau persiapan maz sendiri menghadap ILLAHI tu macam mana.. Huhuhu..

Okeyh-okeyh.. Maz tak nak korang terbawa-bawak emosi tu sangat.. Ni maz nak cerita.. Selama ni korang dah tau kan blog maz ni banyak cerita pasal kecantikan.. Mekap tutorial, review produk, tips-tips dan sebagainya.. Tapi korang tak tau ataupaun hanya segelintir jer tahu yang maz sebenarnye mak andam jugak..

Before this maz pernah iklankan quotation price maz untuk setiap perkhidmatan. Yer, maz akui bukan senang nak tarik perhatian orang.. Sebab bukan maz sorang mak andam kat dalam malaysia nie.. Ramai lagi. Kalau korang nak bukti, korang boleh LIKE page maz: LITTLE LOVE ALWAYS dan tekan pada photos kemudian tekan album Make Up Customer..

Kalau korang berminat, juz wall post kat wall facebook page maz. Then maz try reply by giving korang email maz untuk korang dapatkan number phone maz.. Maz tak publicly letak number kat sini sebab itu jer number yang maz ada. Maybe kene dapatkan satu ag number kottt.. Untuk businesss.. hurmmm

Ni quotation price maz.. Rata-rata kata murah... dan kalau korang konfirm nak maz mekap, maz akan beri yang terbaik untuk setiap pelanggan maz.. Jangan risau.

Itu jerlah. Kalau berminat untuk kelas mekap wall post kat page maz atau komen jer.. setiap kelas akan diberi sijil jugak.. Sekadar sijil penghargaan sahaja..

Bubyeeee.. Muaaahh3!!



Klik Nuffnang kat bawah header, nak kumpul duit beli kereta



P/s: Tajuk panjang tak hingat :)
Kliklah LIKE kalau suka :)

3 comments:

hafizah alias said...

cantikknyaa mata dia!
btw, baru follow blog maz.
pandai make up ea..
keep it up!

Nurul Mazni said...

@hafizah alias: alala.. tenkiuuu hafiza.. tenkiu again..keep supporting me yer :)

Tihara said...

nice blog.. owner blog pun comel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...