September 7, 2011

Tutorial Video Smokey Purple Eyes

Assalammualaikum.. Fuhhhhh... Tarik nafas panjang maz terutama sekali kalau benda-benda melibatkan teknologi nie.. Nak tahu kenapa? Tadiiii... maz upload video kat youtube.. Macam biasalah. Video tutorial mekap kan..

Bila dah upload, maz ulang tayanglah untuk tengok kalau ade sebarang kesilapan. Masuk tengah video, sekali lagu hilang. Pergggghhhh!!! Berderau darah jap. Nasib baiklah upload tak lama. Sekejap jer. So, maz terpaksalah delete first trial tu dan cuba upload sekali lagi.

Alhamdulillah.. berhasillll!!! Tiga-tiga lagu dapat dengar. Nasib baik. Maz pun tak nak cakap panjang.. Maz buat tutorial smokey eyes.. Maz tahu ramai yang suke gaya tu.. Tapi smokey eyes tak semestinya menampakkan muka seseorang tu jadi garang. Maz dah turn down color hitam tu dengan color lain. Kalau nak tahu, meyh check cepat-cepat..

*Jangan nak gedik curik pulak yer. huhuhu

Ini pulak video tutorial untuk mekap kali nie.. Kalau ramai like, maz akan cepat-cepat upload video untuk cara-cara memakai foundation pulak.. 








List product:

Muka:
Naturactor code 152
Photo Pro Foundation Stage, code color 06
Pixy Natural Beige

Mata:
Sugar Candy Lens Violet color
Stay Dont Stray, Benefit eye primer
Miss Rose Kajal dari Asneda Collection
Manly 120 pallet color-black, pink, purple, highlight
Mascara- volume express cat eyes mascara

Blusher-random brand

Bibir:
Stage lipliner
Lipstick Silkygirl code 01 caramel delight moisture max
Lipgloss Silkygirl code 01 Amber moisture max

Itu jerlah.. Selamat Mencuba yer.. :)

Muaaaaahhhh Banyak3!!

Klik nuffnang kat bawah header, maz nak beli kereta kebal :)





P/s: Komenlah sekali kat video.. Nak tahu respons korang..

5 comments:

Mambang Terbang said...

aku laki pun tiba2 lak nk tgok video mekap2 mazni ni xD ekekekee...

pandai azni mekap2...nmpk cantik lak xD hehe...

http://violencexx.blogspot.com/

Nurul Mazni said...

@ Mambang Terbang: tak dapeklah saya nak menjawabnye.. Hehehe.. nama saya pun tertukar jadi azni.. cm ner nie? tengs2.. coming to ur blog~

Mambang Terbang said...

tgok...sampai ter typo dah name mazni...bukan apa...terpegun sgt tu xD ekekekee....

Nurul Mazni said...

@Mambang Terbang: hahahhaa.. tak payah terpegun sangatlah.. :)

Fienazzuki said...

ouch...sangat cntik!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...