September 26, 2011

DESIGN N TEMPAH HEADER CANTIK LAGI COMEL MACAM SAYA

Assalammualaikum..[tajuk entry bikin muntah jer kannn] Sebelom maz post entry lagi satu selepas maz puas berblogwalking nie, maz nak post satu entry nie dulu.. Takut terlupa pastu tak buat langsung.

Perasan tak perubahan di blog maz?

Hape?? Korang tak perasan? Maybe ni kali pertama korang singgah blog maz [positive..positive]

Its oke.. Sebelom ni blog maz tak der benda-benda nie.. erti kata lain maz memang langsung tak reti nak buat bermacam ikon-ikon comel nie.. Sebab bagi maz benda ni leceh walaupun time study dulu maz ade belajar basic HTML.. *siyes haku tak tau kenapa kene study mende tu dalam OFFICE MANAGEMENT!

Okeyh.. Lepas tu, maz serahkan semua kerja pada yang pakar jer sebab malas nak serabutkan kepala otak. Lagi pun inilah masanya untuk mempamerkan BAKAT TERENDAM TERPENDAM korang tu..

Sebelum ni pun maz pernah citer pasal dia.. So, kalau korang nak kenal saper dia juz tekan SHEDA ARGOS tu jer..  Maz pernah citer pasal dia [kes kemalasan ketermelampauan kemelandaan] grrrr.. hehe

Ape perubahan yang paling jelas sekali?? Jom tengok gambar.

*sila pedulikan tab2 yang melambak kat atas tu

Firstly maz mintak tukang design tukar BAR-BAR yang kat bawah iklan nuffnang tu.. Sebab konpem korang tak perasan maz ade letak mende tu.. Sebab tu sebelom ni maz terpaksa letak STICKY POST yang merujuk kepada TUTORIAL MAKE UP yang maz buat.

Manakala button follow dan dashboard tu dibuat atas ihsan cik SHEDA ARGOS sebab katanye sajer nak bagi free.... yeaaaay!

Ade lagi nie.. Jap!


Bahagian komen ade button reply dan juga emoticon lipstick yang cute berserta mulut-mulut comel yang sedang mengomel.. sangat cute.. Maz memang suke gilos okeyh! Cuma satu jer.. gambar tukang komen tak keluar.. Mungkin kesilapan setting time dulu-dulu adik maz design blog kot.. So, nak suruh dia check balik part tu.

Itu jerlah.. SEMUA PUN PINK BAHHHH [sejak biler dok Sabah nie?] Kalau korang nak design blog yang comel-comel cam maz, header pun cantik kannnn.. boleyhlah follow blog cik SHEDA ARGOS tuuuuh.. Orangnye comel, so design nye pun comellah jugak.. Price pun affordable.. Trust me!

Bubyeeee semuaaa.. Muaaackss!

8 comments:

c genk bah ne said...

cantik!!!pes taim genk singgah sini..siyes cantik blog ne..

saharinasaharudin said...

alahaii,comels lah blog pinky ni ;)

Nurul Mazni said...

@c genk bah ne: hehehe.. terima kasih..

Nurul Mazni said...

@saharinasaharudin: kannn.. hehehe.. tenkiu :)

Finaz Jaafar said...

ouh first sekali mmg nak kata kamu n blog kamu cantik !

ermm header ni, nanti saya pun nak..tapi sebab kedekut..pikir dulu..hihi

meaw said...

accecececey......dah ada perubahan la :D

Nurul Mazni said...

@Finaz Jaafar: tengkiu.. hahahhaa.. kedekut tak per. jangan haji bakhil lak.. hek3

Nurul Mazni said...

@meaw: kan3.. hehehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...