September 26, 2011

KELAS MAKE UP PERSONAL

Assalammualaikum..

Kalau sebelom ni ade orang tanye kat facebook "maz, maz buat kelas mekap tak?"

Maz akan jawab- "tak.. tak layak lagilah"

Tapi sekarang, tak dah.. Maz buat kelas.. tapi bukanlah sebab maz nak bagitau korang yang maz terer sangat.. Cuma maz sekadar ingin berkongsi ilmu dan sedikit tips yang maz tak kongsikan dalam video tutorial.

Kiranye EKSLUSIF version lah kalau korang datang belajar dengan maz..

Kalau maz kongsi semua kat tutorial, nanti tak bernilai pulak ilmu yang maz ada.. [bukan kedekut keyh]
Tapi bak kata orang yang guide make up course maz, kene ade certain ilmu yang kita kene berkira. Hehehe

So, dengan itu maz ingin mengumumkan, maz ada membuat kelas make up.. Personal make up kelas.
Means tak ramai pun dalam satu masa.. Maz lebih suke kalau ajar sikit-sikit dari ajar ramai-ramai. Kang ade pulak yang tercicir pembelajarannya.. hehehehe

Ade dua pakej yang korang boleyh pilih:

RM50 [basic]
-ade 5 modul
RM100 [ advance]
-ade 9 modul


Itu jerlah maz nak kongsi.. Sori maz tak leyh letak number phone publicly macam tu jer.. So, korang kene LIKE page maz, then PRIVATE MESSAGE yer.. Maz akan balas.. Atau pun korang boleyh email maz jugak.. Komen jer kat mane-mane entry dalam nie, then nanti maz akan bagi email maz kat korang..

Oke semua.. bubyeeee! Muaaaahhh3!!









P/s: terpakse off9 dulu.. Hujan lebat.. Takut kilat tetiba.. Haishhh

9 comments:

Snazzy Naz said...

maz...wat la kat sabah. huhuh

Nurul Mazni said...

@Snazzy Naz: alamakkk! KL pun tak lepas lagi.. nak g sabah.. hehe.. Naz di sabah ker?

NOVA said...

sis bwt la kat area kajang sis.. :)

Nurul Mazni said...

@NOVA: kajang like kacang to me..heheehhe... coz ade mak cik stay situ.. klu betol nak, boleyh asenye :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

akhirnya.. =)

Nurul Mazni said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid: hehehe.. sis nie. ngee

mia said...

dear, sy ada buat review blog kamu :)

review blog make up

Cik Nut said...

yank..camne nak book kelas mekap ngn u?ape2 email i kat ctsyafinaz@yahoo.com or msg i kat 0172111873

c nana said...

follow sni.. 938 hee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...