September 11, 2011

Barang Baru.. Cepat Periksa!

Awak-awak semuaaaaa.. Cuba tengok kat blog kita.. Blog kita dah cantik tau.. Kita suke sangatttttt.. Header baru kita cantik tau awak.... Siap ade banner blog lagi.. Alah-alah.. Kita sukelah awak.. Lepas nie awak boleyhlah copy code banner blog kita kan?? Haaaa?? Tak mo?? Tak perlah awak.. Kite merajuklah dengan awak.

Fuhhhhhh.. Pe kes dengan maz hari nie kannnn.. Tetiba nak cakap ala-ala manja kucing ni dengan korang.. Rilexlah der.. Kite ganas-ganas sket.. Maz pun ase macam tergedik lebih pulak cakap gitu kan... Kalau korang nak cakap dengan suami bolehlah.. Ni suami pun tarak. Hak.. hak.. hak.. [gelak tak ikhlas]

Okeyh-okeyh.. Korang mesti perasan kan blog maz dah bertukar rupa? Tak banyak pun.. Maz cuma tukar header baru lepas tu maz letak banner blog siap ade kod lagi kalau korang nak kongsi kat blog korang... Hehehehee.. Entah ade ke tidak yang sudi kongsi kat blog korang kan.. Sob, sib sub!!!! Wuaaaaa..

Tak per-tak per.. Tu belakang citer dulu.. Maz kene tunjuk gak rupa blog maz sekarang dengan header dan blog banner baru.. Eiiii.. Tak sabarnye kiteeeee *erk!


Haaaa... Cantik kan.. Doodle tu pun macam maz.. Alalalala.. Sukenyeeeee.. Lipstick pun.. Alalalala~~ Jatuh cinta seploh juta kali.. Aik! Sorang jer ade kat blog maz?? Ehehehe.. maz lah tu. Hik3. 

Lepas tu kan.. lepas tu kan.. Blog banner maz.. Nak tengok tak rupanye?? mestilah nak kan.. *angguk cepat-cepat!!


Cuba tengok kat perkataan yang ade tulis BANNER BLOG tu.. Haaaaa.. Tulah banner blog maz.. Eiiiii.. Sukalahhhhh.. Suke, Sukeeeeee!!! Gerak-gerak lagi tau. haaaaaa

Memang kena dengan citarasa maz.. Nasib baik blogger yang buatkan ni tau apa yang maz nak.. Dan yang paling penting maz puas hati hasil kerja dia.. Korang mesti nak tahu saper blogger tu kan? Sebenarnye ini kali pertama dia buatkan untuk orang header dan banner blog tau.. Dahlah harga pun murah. Percaya tak kalau maz kata untuk dua item nie dia hanya charge RM8 jer???

Tak percaya kan???? Tau dahhhhhh.. Tapi maz tak nak bayar RM8.. Maz cakap, " Awak buat cantik sangat.. Kite puas hati. Kite bayar awak RM10 lah yer.."..  So, maz bayar hanya RM10 untuk dua item.. Tapi dia tak mintak bank in pun duit.. Cuma topup jer.. senang kan???

Maz tak mo cakap panjang.. Maz nak kenalkan blogger comel yang dah buatkan header dengan blog banner tu.. Maz memang suke hasil kerja dia dan dia memang kreatif. [heiiii... makin panjang pulak citernye nieee..]


Amacam?? Cantik tak header blog beliau?? Kenal?? Kalau tak kenal, meyh korang cepat-cepat jenguk ARMSYA NOVELLA.. Tekan jer kat link tu laju-laju keyh..

Maz dah tak der hape nak cakap.. Semua maz dah bagitau.. Kalau korang nak tau dengan lebih detail, macam biasalah tekan link keyh.. Kat situ korang boleyh tengok macam-macam design yang dia buat kat blog dia.. Semua pun cun-cun.

Itu jerlah.. Lepas nie maz letak scroll blog banner jer.. Tak pakai dah blog list nie.. Hehehee.. Bajet pulak biler ade blog banner nie kannnnn.. Yeahhhhh~~~ Bubye!!





Klik Nuffnang, nak beli kereta kebal lah.. :)





P/s:  Apsal rase cam skema sangat title entry kali ni yer?? Pedulik lahhhhh

8 comments:

ridhwan said...

ok.cantik :)

Nurul Mazni said...

ridhwan: tengs.. :)

Pendamba Mawar said...

lawa serba pink

Syahbinar Shuib said...

cantikkk... btw, follow sini :)

Nurul Mazni said...

@pendamba mawar: harus serba pink.. hehehe.. sebab pink lembut jer.. kannn

Nurul Mazni said...

@Syahbinar Shuib: Tq dear..nanti kite datang blog yer :)

Sheda Argos ツ said...

teng dear muah100x hihi

Liza Razak said...

saya dah follow awak.suka tutorial make-up awak !! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...