August 26, 2011

Tutorial Video Inspirasi Astana Jiwa Musik Video

Assalammualaikum.... [bertuah maz kalau ade lebih 500 orang yang menjawab salam nie, lebih lagi bagus.. ]

Alhamdulillah.. Kali ni tak susah sangat prosesnya.. Maz ambik nasihat adik time proses video. Gune mpeg4 instead of AVI version yang lebih besar dan lambat proses untuk uploadnya.

Jadi tutorial kali ni adalah inspirasi dari seorang artis yang digelar 'THE VOICE OF ASIA' dan merupakan buah hati rakyat malaysia terutama dalam bidang nyanyian. Siapa lagi kalau bukan SITI NURHALIZA.

Maz suke sangat-sangat tengok mekap dato siti dalam video musik ASTANA JIWA.. Maz pun agak pantang sket kalau warna-warna shining nie.. Lagi-lagi warna coklat. So, tak taulah kot korang perasan video sebelum ni pun warna-warna earth. Tak per!! Lepas nie maz buat yang colorful.





Dekat video tutorial maz tak bagitau nama produk.. So maz update kat sini yer.. Check the list

Muka:
Naturactor code 152
Pixy natural beige

Mata:
Romantic Color pallate dari Asneda Collection
Base eyes Nyx Milk
Mascara maybelline
Sasatinie Gel Eyeliner Black
False Lashes
Majina glue

Pipi:
Mac Bronzer

Bibir:
Maybelline watershine in mango
Silky girl 01 ligloss.

Ini videonya.. Selamat menonton yerrr..









P/s: Kalau suke subscribe.. Kalau suke lagi pliz like~~ Muaaaaahhhh!!

2 comments:

Sheda Argos ツ said...

maz sheda dtang hihi.. maz kalau nk edt blog sheda x brani lor tp lau nk wat header banner doodle tu mleh la hihi

Sheda Argos ツ said...

mksud maz my banner yg gerak2 tu eyh?? boleh je yank no prob hihi tp kalau sheda kenakn caj harap maz x kisah eyh.. 3 hengget je byar melalui topup pun muleh dear.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...