August 18, 2011

Header Blog Baru Dari ........ jeng3. Tak sangka ada yang nak sponsor.

Haiiiiiii!!! Assalammualaikum.. Apa-apa pun bagi salam dulu sebelum update entry.. Excited terlebih sangat nie sebab tadi makan makaroni cheese baked banyak sangatttttt!!

Sambil mata maz dok kelip-kelip sebab mata anime kat personas firefox ni pun dok kedip-kedip [ape aku cakap nie?], maz nak update entry pasal header baru on the blog. Tapi ni belum official lagi. Maz letak sekejap sebelum orang yang membuatnya membetulkan semula...

Pembuat header blog memang cantik, comel, menawan, tertawan, dan bijak bergaya. Maz pasti jugak ada antara follower maz atau silent reader maz yang mengenali si comel ini. Dia merupakan kawan sekolej maz dan apa yang buat maz suke dan minat pada dia adelah sebab dia nampak sangat photogenic di depan kamera.

Ini haaaaa buktinya:


Facebook: Syazz Syazwani

Kalau nak kenal dengan lebih mendalam sampai teras bumi pun boleh. Tekan jer dua-dua link. Owh! Tak payah risau pasal tak leyh right click.. Blog maz tidaklah popular pun untuk orang copy ayat maz sebijik-bijik. Tapi tak bermakna kau boleh suke-suke donload gambar-gambar aku dalam pc atau laptop kau. Ngaaaa!


Review sket rupa baru header maz.. Tapi belum official lagi. Maz nak cik Syazz Syazwani betulkan balik sebab tak menepati citarasa tak berapa besar.. *boleyh ker aku wat gitu?

Ni diaaaaa.. Tadaaaaa!!




Hape?? Tak cukup besar ker?? Tekan jer kat gambar, membesarlah dia nanti. lalalalala.. Rajin-rajin sket. Jadi, maz akan postpone untuk post pasal tutorial. Sebab dah tengah malam. Maz kalau tengah malam ni tak leyh nak update tutorial. Nanti jadi tak best. [sebenarnye broadband dah wat hal]... 

So, sementara menanti kawan maz betulkan balik header nie, korang boleyhlah berkenalan dengan dia keyh. Dia pun dah start nak buat business header. Kalau korang rasa-rasa nak tukar header baru, ini salah satu yang maz berkenan. Cubalah.. Tak rugi pun.. 

Sedikit biodata pasal cik Syazz nie.. Dia sekarang aktif juga menjual produk Mary Kay.. Senang kata a very aktif gurl in business... Love her attitude. Korang nak try foundation Mary Kay?? Cubalah Try jugakkkk.. Memang best. Check diz out: FOUNDATION BEST...

Rasanya itu jerlah untuk malam nie. Esok maz janji update tutorial baru yer.. Alolorhh.. Bucuk-bucuk.. Dah rindu tutorial yer.. Heheheehhehe.. P layan tutorial cik Zoey Zau Yah dulu..

Until then.. Buhbyeeeeeeeee!!!!!!

6 comments:

zOeY zAu YaH said...

haha tetiba ada nama budak nih haha..thanks maz =D

Nurul Mazni said...

@zOeY zAu YaH: hahahaha.. haruslah ade zoey.. peminat number satu nie.. tak tau awak ckp kedah upenye.. klu tak dh kuaq dah slang kedah kite. hik3.. no biggie dear.

Sheda Argos ツ said...

nice dear hihi

Nurul Mazni said...

@Sheda Argos ツ: tengs dear.. cik syazz syazwani yang buat.. hehee

DaYiNi said...

uhuu ! saya kenal dengan kak wani ! dia GF abang kawan saya ! weee ~ kak wani .. mmg fotogenik gila .. ap2 pon bole fitt ~ hahaii

Nurul Mazni said...

@DaYiNi: hehehehe.. yup2. syazz memang cantik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...