June 29, 2011

RED KEBAYA PHOTOSHOOT: DONE!!

Assalammualaikum n hyeeee..

Lama betol nie tak post apa-apa kat blog. Memang rindu nak menaip. Tapi tiap kali nak menaip entry baru jer, mesti rase letih lah, tak mo menaiplah. Padahal punyerlah lama maz online. Sekurang-kurang nye boleh dah taip 2-3 entry satu hari.

Apa-apa pun lupakan jer pasal tahap kemalasan maz yang melampau-lampau nie. Maz nak citer kat korang pasal detik berharga dalam hidup maz. Pertama kali maz organize event photoshoot. Bukan sorang-sorang ye maz buat. Rasenye kalau sorang-sorang, mau pengsan maz. Dahlah hari event, malamnya maz tak boleh tido sebab terlalu memikirkan sangat pasal event. Dan memang kelaziman maz, kalau terlalu memikirkan tentang sesuatu, maz MESTI tak boleh tido. Huhuhu.. Mata panda makin bertambah HITAMMMMM!!!

Meyh kite patah balik ke 25 June 2011, bersamaan hari SABTU. Wuisssshhh.. Siyes cakap, beberapa hari before tarikh keramat tu hati dok dup dap, dup dap jer.. Sampai tak tido malam lah jadinye.

Sebenarnye tak mo cerita panjang pun. Juz nak tunjuk gambar hari event dan yeahhh!! Ade video keyh. Sudah berjaya pun di upload di facebook. Memang rase popular jap event maz. Hehehehe.. Lupa nak bagitahu. Event ni maz buat dengan HAFIZA AZRA. Korang boleh search nama dia di FACEBOOK yer.

Apa-apa pun sebelum korang tengok gambar, maz nak ucapkan bebanyak terima kasih pada SEMUA TALENT, PHOTOG DAN MUA yang terlibat pada hari event. Memang tak tertaip lah maz kalau nak list semua nama. Ada jugak yang tarik diri saat akhir kerana masalah-masalah yang di luar bidang kuasa mereka.. Tapi apa-apa pun maz harap, walaupun event ni banyak cacat celanye, kite masih lagi boleh bekerjasama di masa akan datang.. Jangan pernah menyesal untuk kerja dengan maz.

Last but not least, untuk link video korang boleyh teros terjah SINI!!!!

Tengok RED KEBAYA PART 1 dan PART 2 .. :)

Tekan jer link-link di atas..


Dan ini pulak gambar-gambar time event












Thanks for reading. Sok update entry pasal hari ahad lepas pulak. :)

2 comments:

Q E Q E N said...

wow. the red kebaya gempaks. best nye kena make up. nak jugaak nak jugaak. kihkih. perasaan je kan saya ni. pape pun, nice job babe :)

Nurul Mazni said...

@ Q E Q E N : alhamdulillah dear.. klu awak suke mekap gak, fb sy keyh.. nanti sy bagitau quotation price sy.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...