February 16, 2011

Hari Yang Tragis, Sadis dan ????

Salam dan selamat masuk tengahari. Yeah!! Lunch time... Shhhh!! Korang jangan bising sangat. Sekarang semua bos-bos tengah bersidang. [tu dia. ayat skema ku dah keluar.] Okeyh~

Tak tau kenapa hari ni semua nampak sibuk sangat-sangat. Yelah, semalam kan cuti. Jadi hari ni adalah hari membalas dendam sebab keje-keje yang menimbon kerana cuti semalam. Orang lain sibuk buat keje, saya taip blog~ Yeah!! Memang terbaik pekerjaan ku sekarang. Hahaha. Rilex keyh. Dah nak dekat lunch time dah pown...

Bukan nak cerita pasal hari ni, tapi pasal apa yang berlaku semalam. Bagi saya, cuti semalam tak best walaupun kita umat ISLAM menyambut MAULIDUR RASUL. Siyes tak best bukan sebab duduk di rumah sahaja. Tapi seharian menghabiskan masa di luar sampai sakit-sakit satu badan. Pelajar macam saya ni, lagi-lagi sekarang duduk di SEREMBAN, kalau nak ke KL tu korang paham-paham sendirilahkan. Kereta tak der. Jadi naiklah ulat gonggok. [tau kah kamu ulat gonggok tu ape? Bukan binatang geli-geli tu keyh. Ia adalah KOMUTER!]

*Kalau tak kenal ulat gonggok, ni dia~ Rumah nenek saya banyak nie.

Dari SEREMBAN, turun di BANDAR TASIK SELATAN [puncanye terlupa nama stesyen di gombak]..- dalam perjalanan ke kolej..

Nak pergi kolej dari STESYEN BANDAR TASIK SELATAN kena naik LRT STAR. Sampai STESYEN SENTUL TIMUR. Pastu naik teksi pulak. Wuisshhh!! Fikir sendiri baper banyak duit yang keluar. Kalau dulu duduk KL, semua pun senang. Tak sampai RM10 pown. Ni nak dekat RM20. Belom campor perjalanan balik SEREMBAN lagi. Waaaaa..... T____T

Tapi nasib baik ada benda yang mengebestkan hati nie. *bahasa apekah ini? Sila jangan guna bahasa tersebot yer.

Apa benda yang best tu?? Korang kenal Syazz Syazwani? Okeyh~ Teeetttt!! Tak kenal lah tu..... Beliau merupakan teman sekolej, dan juga teman seMYSPACE dan juga seFACEBOOK. *Sila abaikan kesalahan tatabahasa tersebot. Dulu time SPM dapat A1 jer. Hahahhaa

Beliau ada facebook. Cari dengan nama Syazz Syazwani. Dan tidak ketinggalan dia juga mempunyai blognya sendiri.. Rasa bertuah pulak tiba-tiba dapat jumpa dia dan meluangkan masa menconteng mukanya yang halus mulus dan berkulit bersih. Sukaaaaaaaaa!!!!

Lepas dah siap mekap, apa lagi, sesi click,click~ Semua gambar milik dia memang cantik-cantik. Tapi bila saya masuk dah jadi tak cantik. Wahahahhaa. [sedihnye ayat ko!]

Jom jerlah tengok gambar. Lagi seronok layan gambar. Orang kata dari gambar turun ke hati. Okeyh! Stop it! Ayat merapu ku dah keluar.

Dia sangat cantik bukan?

*Aksi kaku dari saya... 






*okeyh. pura2 je keyh... 

*Awww..manisnye... Syazz... wiii~

Walaupun semalam macam bad day, but jumpa diz gurl, makes my day brighten lorh!! Okeyhlah. But special thanks to my best buddy, Jimmy for giving me ride from KLCC to TIMES SQUARE. U're so kind!! Love u!! Hahahha


P/s: Sebenarnye entry ni nak post kul 12 lebih tadi before lunch time. Tapi kerana tak sempat, baru dapat post sekarang. So sebab tu awal-awal entry cam pelik kan? Korang pun bukannye baca entry time lunch time pun. Ada tu lagilah. Baca pukul 12 gak tapi 12 MALAM... Wahahahaha (>.<)/



7 comments:

AYuNG said...

comey..:D

nurayunni said...

cantik pic2 u..:)

Anis Nasri said...

cantik make up tu.
tp..geli tgk ulat gonggok tu..
huhuhu

Nurul Mazni said...

@AYuNG: thx dear..

@nurayunni: kawan saya tu yg cntik..huhuhu

@Anis Nasri: kawan sy tu yg wat mekap tu jadi cntik. heheh.. sy pun geli.

zOeY zAu YaH said...

dua2 comel..

pw3nCeSs appLe said...

weeee~ u both comel!! :D
tp im wondering apelaaa yg korang wat lepak kt situ..privacy btol! hehe

owh btw tlg kem slm kt syazz ea. cardigan dye sgt cool n cantek! love it! ;)

Nurul Mazni said...

zoey: thanx so much dear..
biasa2 jer.. my fren ag tomel..

apple: nak lepak mane ag dear?? klu der kete leyh lah g cosmopolitan ker ambik gmbar.. situ jer yg ade..
okeyh. i will send ur regards to her~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...