October 9, 2010

CINTA, HONEY, DARLING~~~oWh!!

Lama sangat tak update blog...

Tag tertangguh, award tertangguh..

Singgah blog orang pun sekali sekala...

Maaflah semua. Saya tak sampai hati nak buat cam tu.

Tapi KOMITMEN terhadap CINTA saya yang satu nie yang buat saya begini.




Saya bukanlah blogger tegar. Datz why satu hari pun saya tak tentu boleyh post satu entry. Sebab saya pemalas!! (wakakaka)

Nanti biler CINTA saya dah berpaling dari saya, saya cari HONEY saya balik keyh??

Oklah.. Bubye semua. DARLING  saya dah panggil2 dah tu. Sebab esok saya nak DATE ngan DARLING saya nie..Rindu giler meyh!! HAHAHAHHA~~


Korang paham ker???
Tak per~~ Ni ada petunjuk:

CINTA: study (diploma office management om114)
HONEY: blog Little Love Always
DARLING: Common test/kuiz/final test

---->do wish me luck for my date with my DARLING tomorrow!!chow~~

4 comments:

~cik tiram~ said...

gud luck!! :D

FiRsYa MeLisSa said...

thx cik tiram~~~

Mommy Pinky said...

cntik contct lns..huhu :))

FiRsYa MeLisSa said...

mommy pinky: biasa jerlah mommy..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...