September 1, 2010

Bajet Bagus Sangatlah~!!!

Ohooooiiii!!!!!
Panasnye hati nie!!! Geram giler ngan sorang mamat nie..
Tah apa masalah dia tah...
Firsya pun tak derlah kenal dia sangat.. Tapi at least respect lah orang sket..

"kalau ko nak kutuk laki aku, kutuk jerlah..tapi jangan libatkan aku keyh???"
Korang mesti tak paham kan maksud firsya???
Okeyh..firsya tunjuk bukti jerlah.. Senang sket korang nak paham...




*nak lagi jelas, tekan jer kat gambar keyh???

Firsya tak derlah nak marah per sangat tau....
Tapi kalau tahap sampai samakan firsya ngan haiwan..tu dah melampau sangat-sangat~
Kalau kawan-kawan leyh baca kan, dia kata dia ngan bf firsya memang selalu kutuk-mengutuk sesama sendiri..
Oke...he got his point!!
Tapi tak bermakna biler dia selalu kutuk mengutuk dengan bf firsya, means dia bleyh kutuk firsya sekali.

Urggghhhh!!!
Rasa cam nak maki2 jer...Ni pun rasa cam nak meletup~
Hasilnye-my bf yang kena..Nak wat cam ner??
Memang geram sangat-sangat nie.
Ingat tadi tak mo padam pun nama dia tu... Tapi sian..kang tak pasal2 popular lak kan...

Walaupun dia kawan kepada bf firsya, firsya pedulik per.......
Mengata orang macam dia bajet bagus sangat ker???
Eiii..tak paham lah ngan manusia macam nie..

Huhuhu..Tak mo panjang citer dah.
Ko punyer pasal lah pak pandir oiiii~
Ko cari pasal ngan silap orang..Grrr!!
Daaa~~~

P/s: nak kutuk/ngate orang, MOH CERMIN2 DIRI TU DULU!!

yang menulis:

4 comments:

nabilah_2908 said...

betul tu ...cuba la kalau org kutuk gf dia...sure dia panas juga kan..?

sabar jer la...nnti dia akan rasa gak.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
29 OGOS YANG LEPAS

FiRsYa MeLisSa said...

tulah nabilah..geram tk hilang ag, bf wat hal lah pulak..
serabut tul~
oke..t firsya tengok keyh??

~cik tiram~ said...

eeee jahat betul manusia tuuu....sabar ek firsya....

FiRsYa MeLisSa said...

tak per..dah lupa dah..thx cik tiram~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...